Hovudside

Hvordan erstatte Clay avløpsrør med PVC

by Walther

Hvordan erstatte Clay avløpsrør med PVC

Leire avløpsrør kan erstattes av PVC avløpsrør som enten er den samme diameter som de gamle krittpiper, eller en mindre diameter som er godkjent av kommunen lover. Den gamle leire røret vil måtte bli kuttet, en fleksibel kopling montert til enden av leire røret, og deretter kommer et nytt PVC avløpsrør festet til den andre enden av forbindelseskobling. Nye rør og koblinger kan deretter grunnes og limt til denne PVC-rør, slik at den når de nødvendige vann inventar i hjemmet.

Bruksanvisning


•  Skjær helt gjennom den gamle krittpipe på ønsket sted - bruk en bajonettsag, med en karbidkniven. Sørge for at kuttet er rett. Nå skjære gjennom og fjerne alle områder av krittpipe som du ønsker å fjerne som fører til vann inventar.

•  Trykk en fleksibel kobling på enden av den eksisterende snitt leire røret. Stram metall stroppen rundt slutten av koplingen ved å dreie sin skruen med klokken.

•  Skyv et nytt stykke PVC avløpsrør på den andre enden av den fleksible koblingen, og igjen stramme metall stroppen ved å slå sin skruen med klokken.

•  Koble alle nødvendige PVC koblinger og ny PVC-rør til denne nye rør, slik at alle vann inventar i hjemmet (dusj, toalett, vask, osv) kjøre inn i denne nye PVC kloakk linje. På hver kobling, først prime innsiden av koblingen og slutten av rørene med PVC primer, og vent til den tørke - vanligvis 30 sekunder. Da gjelder PVC lim til alle primet områder før du skyver rørene inn i endene av koblingen, og holde i 30 sekunder.

Tips og advarsler


  • Hver horisontal stykke kloakk linje må være installert på en gradient slik at avfall kan reise ned i kloakkrøret. Sjekk med de lokale byens lover for riktig gradient (vanligvis en tomme per 10 meter av kloakk linje).
  • Hvis den nye PVC kloakk linjen er en mindre diameter enn den gamle leire avløpsrør, med en fleksibel reduserende kobling for å koble de to sammen. Denne kobling vil være den samme diameter som den leiren rør i den ene enden, og diameteren av den nye PVC-rør på den andre.