Hovudside

Slik installerer Fleksibel Bamboo Fekting

by Walther

Slik installerer Fleksibel Bamboo Fekting

Bambus fekting er laget av bambus skyt lengder som er koblet sammen ved siden av hverandre for å skape en fleksibel gjerde. Bambus fekting brukes som et miljøvennlig alternativ til en tradisjonell tre panel gjerdet og kan legge interessant detalj til et verksted. Installere fleksibel bambusgjerder krever en eksisterende tre eller metall netting gjerde for tilknytning og strukturell stabilitet. Installere bambus gjerde krever bare noen få verktøy, rekvisita og tid.

Bruksanvisning


•  Bestem tilstand av tre eller metall gjerde hvortil den fleksible bambus gjerde skal monteres. Gjør eventuelle reparasjoner som er nødvendig før du begynner fleksibel bambus gjerdet installasjon.

•  Rull den fleksible bambus gjerdet på bakken langs lengden av tre eller metall gjerdet.

•  Hold enden av bambus gjerdet opp så det er selv med hjørne eller første innlegget i gjerdet.

•  Løft bambus gjerdet opp av bakken, så det er en tomme klaring for å hindre grunnvann fra å kontakte bambus.

•  Fest fleksibel bambus gjerdet til tre gjerdestolper med treskruer. Bore et pilothull for treskrue gjennom bambus og inn i tre gjerdestolpe. Installere en treskrue gjennom pilothull i bambus og inn i tregjerde. Sett skruer fordelt 12 inches hverandre vertikalt for å holde bambus gjerdet på plass.

•  Fest bambus gjerdet til et nettinggjerde med metallbånd. Skjær 8-tommers-lange metallbånd fra en 14-gauge roll av tråd med wire cutters. Sett ledningen gjennom hullene mellom bambus. Trekk endene av kabelen rundt metall gjerdet innlegg og vri sammen for å sikre. Bruk tang til å vri ledningen hvis det er nødvendig.