Hovudside

Hvordan Grow Edamame i Texas

by Walther

Hvordan Grow Edamame i Texas

Edamame bønner-mer ofte referert til som soyabønner i vestlig kultur-er en allsidig grønnsak som nytes rå eller kokt. Disse grønne bønner har eksistert i over 5000 år, med opprinnelse i Kina og Japan. Hvis du bor i Texas og nyte edamame bønner og kjøpe dem ofte, kan du prøve å dyrke dem i din egen hage. Disse bønner er godt egnet til Texas 'klima fordi de er hardføre og tåler ekstrem varme, i motsetning til vanlige erter.

Bruksanvisning


•  Forbered jorden for planting. Edamame bønner vokser best i løs, litt sur jord. De vil vokse i nesten alle jord tilstand, men de foretrekker jord å være på et pH-nivå på 5,8 til 7. Texas er beryktet for å ha dårlig jord for vegetabilsk vekst. Bruke en gjødsel beregnet for grønnsaker for å forberede jord for planting.

•  Opprette rader med furer i jord som er en tomme dyp og tre inches hverandre. Sett frøene i hullene og dekke dem med jord. Frøene må plantes når Texas klima er ca 50 til 60 grader Fahrenheit.

•  Vann bønnene to til tre ganger per uke for å bekjempe tørr Texas varmen. Heldigvis, edamame bønner har en veldig dyp rot, noe som gjør dem motstandsdyktige mot perioder med tørke.

•  Harvest-bønner når du legger merke til bladene har falt fra anlegget. En annen god indikasjon på at bønner er klar er at når du rister bønner, kan du høre dem skrangle rundt i pod.