Hovudside

Hva gjør du når den Seal Goes Bad på Double Pane Windows

by Walther

Hva gjør du når den Seal Goes Bad på Double Pane Windows

Selv forseglingene på dobbeltvinduer er laget for å vare i mange år, vil de til slutt mislykkes, som alder og elementene ta sin toll. Så hvis du bor i samme hus lenge nok, kan du planlegge på å håndtere dette problemet. Hvordan du takle det avhenger av om vinduene er under garanti. Hvis produsenten ikke vil reparere dem, har du noen andre alternativer.

Hva er Double Pane Windows?


Dobbeltvinduer er konstruert med to ruter av glass i hver ramme. Mellomrommet mellom rutene er fylt med luft, eller en gass slik som argon eller krypton. Glassene blir så hermetisk lukket for å holde isolasjonsmaterialet i å unnslippe. Når luft eller gass lekker ut, mistet mye av sin vinduet energieffektivitet. Selene også holde fuktighet fra å komme inn mellom rutene. Hvis fuktighet kommer inn, vil det føre til dugg eller kondens.

Kan du reparere en dårlig Seal selv?


Hvis du leter etter en billig, "plaster" type fikse, kan du bare caulk forseglingen å lukke lekkasjer. Bruk en god kvalitet silikonisert akryl latex. Etter det er kurert, det er vanntett og motstandsdyktig mot mugg. Silikonisert akryl latex har utmerket vedheft kvaliteter. Følg produsentens anvisninger for de beste resultatene. Husk imidlertid at reparere den mislykkede segl i en dobbel rute vindu på denne måten vil ikke gjenopprette den til sin opprinnelige tilstand. Det vil ikke ha isolerende egenskaper det en gang hadde.

Hva gjør du hvis vinduene er under garanti


Sjekk papirene som fulgte med vinduene hvis du ikke er sikker på om garantidekning. Hvis papirene er forlagt eller mistet, sjekk rammen nær bunnen av glasset for produsentens identifikasjon og en produksjonsdato eller dato kode, og deretter kontakte vindusprodusent. En representant vil bekrefte garantien og gi råd til deg hvordan du får riktige reparasjoner.

Hva å gjøre hvis Windows ikke er under garanti


Heldigvis, så lenge rammene er i god stand, vinduene ikke trenger å skiftes ut. Du kan få dem reparert ved å finne en profesjonell glass reparasjonsservice. En profesjonell kan komme ut, bore hull i rammen, må du rengjøre innsiden av glasset og re-plugg hullene. Du kan også fjerne sashes selv og ta dem til et vindu spesialist for å gjenopprette dem til sin opprinnelige tilstand.