Hovudside

Hvordan åpne en Sliding Window Fra utsiden

by Walther

Åpning av en glidende vindu fra utsiden er noe som du hører mye om når det gjelder innbruddstyver og spesialstyrker operasjoner, men hvis du går tilbake og ser på det da du skjønner at det er mye vanskeligere enn du tror. Med noen få enkle verktøy kan du noen ganger åpne et vindu lås, og deretter skyve vinduet åpent, men det er ikke en enkel ting å gjøre hvis du ikke er kjent med vinduet.

Bruksanvisning


•  Sjekk om vinduet er åpent. Hvis vinduet er ulåst så du kan være i stand til å skyve den ved hjelp av friksjon fra hendene. Hvis ikke så kan du skyve prybar mellom vinduskarmen og vinduet selv og jiggle det før den beveger seg. Hvis vinduet er låst, vil denne tilnærmingen ikke fungere.

•  Arbeid en tynn baufil blad inn i vinduet nær låsen. Dette fungerer bare i situasjoner der du kan vende låsen ved å flytte bladet rett i mellom rammen og vinduet. Hvis du kan nå låsen, skyver den med baufil blad til det er åpent.

•  bryte låsen. Dette er ikke et godt alternativ hvis du vil at vinduet for å fortsatt være funksjonell når den er åpen, men hvis du jobber i din prybar nær låsen og presse hardt kan du sannsynligvis pop låsen åpen. Det kan være flere låsemekanismer du kan ikke nå, for eksempel dowel stenger, som fortsatt vil stoppe vindu fra å åpnes imidlertid.