Hovudside

Hjem Utbedring to Kill Dry Rot

by Walther

Hussopp er forårsaket av tre-ødelegge sopp som springer opp når vann trenger tre, slik at sopp og ulike bakterier og insekter for å hjemsøke veden. Hussopp strømmer på cellene i treverket, svekke og ødelegge veden selv fra innsiden og ut. Som befengt tre er fortært, rundt tre begynner å krympe og sprekke, sopp sprer sporer inn i sprekkene søker etter vann og mer frisk tre. Sporene blomstre og utvide sopp kolonien raskt.

Forberede for behandling


Det første du må gjøre er å finne alle de råtnet tre og grave den ut. Grundig skrape ut i hulrommet, og å behandle det omgivende treverk med en av de hjemmelagde tørråte behandlinger som er beskrevet nedenfor. Tillate behandling for å suge inn i treverket, tørk av tre og la den tørke. Når alle de skadede tre er fjernet, og det omgivende treverk behandles, fylle hulrommet med epoxy tre fyllstoffer, beis og lakk eller maling reparasjonen.

Typer behandling


Det finnes to typer hjemmelaget hussopp behandlinger. Borat behandling forebygger tre råte i nytt treverk og vil drepe sopp og råtekallende organismer. Behandlinger laget av etylenglykol dreper både tre krevende sopp og insekter som trekkes til skadet og svekket tre. Både borat og glykol behandlinger suge inn tørt tre, fordi de er vannoppløselige. Glykol forbindelser er litt flinkere til å trenge tre.

Borat Dry Rot Treatment


For å gjøre en borat-basert hjemmelaget hussopp behandling, forberede boraks og borsyre løsninger i henhold til etiketten. Bland 60 prosent boraks og 40 prosent borsyre sammen. I en stor gryte, rør blandingen over svak varme til krystallene forsvinne helt. Bruk borat hussopp behandling kun ved temperaturer over 40 grader. Du kan få borsyre i et stoff butikken, eller det kan selges som en mort giften i hjem og hage delen av din lokale rabatt varehus. Borax kan fås på nettet eller fra rengjøring forsyne butikkene.

Glykol Dry Rot Treatment


En hjemmelaget glykol behandling, kombinerer glykol frostvæske, boraks og borsyre. Bland alle krystalliserte kjemikalier med vann i henhold til etiketten retninger, og deretter blande alle tre - glykol, boraks og borsyre - ved et forhold på 50 prosent, 28 prosent og 22 prosent ved bruk av en blandekopp og en liten matte. Sette løsningen i en gryte og varmes sakte til blandingen kommer til en mild koke. Monitor med en candy termometer og holde blandingen ved 260 grader til noen streif krystaller er helt oppløst. La blandingen avkjøles.