Hovudside

Hvordan rengjøre en svamp Mop

by Walther

Du kan gjenbruke en svamp mopp mange ganger uten å endre mopp hodet, men for best mulig resultat, er det viktig å holde den ren. Hvis du ikke gjør det, vil du ikke være rengjøring gulv svært effektivt - du vil rett og slett bli smøre gammel skitt og rusk rundt. Bruk aldri blekemiddel produkt for å rense en mopp som har vært brukt med ammoniakk rengjøringsmidler, og vice versa. Ammoniakk og blekemiddel skape en giftig gass.

Bruksanvisning


•  Fyll en bøtte eller badekar med varmt vann. Tilsett 1 ss. av oppvaskmiddel eller en mild gulv vaskemiddel (bruk fortynning mengden som anbefales på etiketten for rengjøring av gulv).

•  Plunge din svamp mopp, mopp-hodet først, inn i såpevann. Trykker svampen hodet mot gulvet av badekar eller bøtte flere ganger for å frigjøre jord fanget i svamp mopp.

•  Sett på gummihansker og dempe en svamp i såpevann. Skrubbe metaller og plastdeler som holder svamp hodet på mopp. Om nødvendig, skrubbe mopp håndtak med svampen.

•  Vri ut svampen mopp hodet, ved hjelp av wringer mekanisme hvis din stil av mopp har en. Trykk moppen ned i vannet igjen, swishing det rundt for å løsne mer smuss og skitt.

•  Skyll mopp hodet under kaldt, rennende vann inntil vannet er klart. Skyll av såperester fra de andre elementene i moppen.

•  Plasser en presenning på oppkjørselen din eller andre steder i hagen din. Lå moppen på presenning for å tørke i sollys. Dette vil hindre en muggen lukt som ofte plager mopper.