Hovudside

Hvordan Landscape Med Weeping japanske Maples

by Walther

Form av japansk lønn gråt er en fargerik dekorativ treet kjent for sine hengende greiner og Lacy blader. Varianter som Crimson Queen bringe dype røde og rødbrune toner til landskapet. Bruk gråt japansk lønn som en aksent for å utfylle andre landskap funksjoner, som et enkelt eksemplar plante eller i en skog hage. Japansk lønn foretrekker skygge eller delvis skygge og trenger rik, godt drenert jord for å trives.

Bruksanvisning


•  Plant japansk lønn ved siden av en vann-funksjonen for å legge til farge og tekstur til området. Sette treet 3 til 4 meter fra vannkanten for å unngå fuktighet rundt røttene. Vinkel droop av greinene parallelt med bredden av en dam for å minimere høstløvet faller i vannet.

•  Lag en hage seng i et skyggefullt sted å vise frem en eneste japansk lønn. At anlegget til stå på egne ben som et eksemplar, og legger bare lavtvoksende bunndekkende rundt sin base.

•  Anchor hjørnet av en stein hage med en gråtende japansk lønn der dens delikat tekstur og fet farge vil kontrast med de stive grå og brune former av steinen. Hold området rundt treet i bagasjerommet godt mulched å holde på fuktigheten i jorda.

•  Sett japansk lønn på kanten av et skogsområde hvor de vil bringe lyse fargeflekker til de mørkere skyggelagte greener av landskapet. Plante sverd bregner og våren blomstrende pærer i umiddelbar nærhet til treet for ekstra intensitet.

Tips og advarsler


  • Beskjære gråtende japansk lønn hvert år for å opprettholde sin form og form. Fjern de laveste grenene for å vise trestamme bark.