Hovudside

Hvordan å rense en brukt Oppvaskmaskin

by Walther

Hvordan å rense en brukt Oppvaskmaskin

Kjøpe en brukt oppvaskmaskin kan spare deg for en betydelig sum penger, men ofte renhold av oppvaskmaskinen er ikke opp til par. Når du rengjør oppvaskmaskinen, bruk et rengjøringsmiddel som er mild, men pass på at den løsningen du bruker fjerner lukt og desinfiserer apparatet. Du kan gjøre dette med en mild hjemmelaget renere.

Bruksanvisning


•  Fyll vasken med ca 1 liter varmt vann, 2 ss. oppvaskmiddel og 1 liter hvit eddik. De oppvaskmiddel skjærer gjennom noe mat buildup mens eddik desinfiserer og øker renseevne.

•  Dypp en rengjøring fille inn i renhold løsning og skrubb over hele oppvaskmaskin. For svært skitne oppvaskmaskiner, bruke en nylon skuresvamp i stedet for en rengjøring fille. Husk også å rengjøre stativer av oppvaskmaskinen.

•  Dip en gammel tannbørste i støvsugeren, og kratt langs spor, sprekker og hjørner for å fjerne buildup som ligger på vanskelig tilgjengelige steder.

•  Skyll rengjøring fille med rent vann og tørk ned oppvaskmaskinen for å fjerne overflødig rengjøringsmiddel. La døren til oppvask åpen og la enheten lufttørke.

•  Kjør oppvaskmaskinen før faktisk rengjøring oppvasken for en sluttrengjøring.