Hovudside

Jord Brukes for en Blue Point Juniper treet

by Walther

Jord Brukes for en Blue Point Juniper treet

Formet som en gigantisk teardrop, Blå Point einer (Kinesisk einer "Blue Point") er gode knutepunkter planter for stiftelsen beplantning og busk grenser. Disse blå-grønne busker er tilpasningsdyktig til et bredt spekter av grunnforhold, noe som gjør dem til et ideelt valg for urbane hager.

Blue Point Einer


Tregere voksende enn mange kinesiske einer sortar, vokser Blue Point 12 til 15 meter høy og så mye som 18 meter bred. Busken har tett, grønn-blå bladverk som kommer til en skarp spiss på toppen. Dekorative bær er også grønn-blå. Grow Blå Point einer i full sol, både for tett vekst og for beste farge. De er hardføre i US Department of Agriculture plantesoner 4 til 9.

Jord Preference


Blå Point einer foretrekker løs, sandholdig jord, men er svært tilpasningsdyktig til nesten alle typer jord, så lenge den har god drenering. Rotsystemet av kinesiske einer som Blue Point strekker seg ut til to til tre ganger bredden av busken, så forbered en plantehull så dypt som roten ballen, men tre ganger så bred.

Jord pH Krav


Blå Point einer er tolerant av et bredt spekter av jord pH. De vokser godt i både sure og basiske jord, slik at ingen pH-justering er nødvendig.

Fukt Krav


Grow Blå Point einer i fuktig, godt drenert jord for beste vekst. Når etablert, men busker er tørke tolerant og krever supplerende vanning bare under lengre tørkeperioder eller ekstremt varme eller vind.