Hovudside

Hvilken type Sash Cord Bør du bruke for gamle Windows?

by Walther

Hvilken type Sash Cord Bør du bruke for gamle Windows?

Gamle skyvevinduer ble tradisjonelt utstyrt med en trinse system som drives av sash ledninger. Ledningene ble opprinnelig laget av bomull, men er nå også laget av nylon for sin holdbarhet og motstand mot å beholde vann. Rammebåndene er fremstilt i en rekke forskjellige diametre, med en diameter på 1/4 tomme sannsynligvis den mest vanlige. Hvis du gjenoppretter en gammel vindu til den opprinnelige konfigurasjonen, er bomull sash ledningen fortsatt produsert. Hvis du har tenkt å modern vinduet, bruker en nylon ledningen. Uavhengig av hva slags materiale, er prosessen med å erstatte en gammel vindusrammen ledningen samme.

Fjerne Window


Fordi rammen ledningen er skjult inne i vindusrammen, må rammen fjernes for å få tilgang til ledningen. Skjære gjennom noen tørket maling film på vinduet stopper med et verktøy kniv hvis vinduet er malt lukket. To av tre stopp blir brukt til å feste rammen på plass. Ett stopp ligger på hver innsiden av rammen. Lirke stopper bort fra rammen med en lirke bar og løft vindusrammen ut av vindusåpningen nøye.

Tilgang til Sash Cord og Vekt


Legg merke til at rammebåndene er sikret innenfor en utskjæring langs sidene av rammen. Trekk de knyttede endene ut av rammen for å frigjøre vinduet. Et deksel passer mot undersiden av de indre kantene av vindusåpningen. Tilgangspaneler er sikret med enten en liten spiker eller skrue. Fjern festene og trekk tilgangspaneler bort for å avsløre sash vekter. Den motsatte ende av hver rammeledningen er knyttet til en løkke på toppen av sin vekt. Knyte opp ledningene fra vektene og trekke ledningene ut av hulrom.

Installere New Sash Cord


Måle den gamle rammen ledningen og trimme en del av ny ledning å matche. Det er tre punkter som er involvert i å installere den nye rammen ledningen: den enden som er festet til siden av rammen, trinse ved toppen av vindusåpningen, og rammens vekt ved bunnen av åpningen. Presse en spiker gjennom den ene ende av den nye ramme ledningen for å virke som en vekt. Skyv negle over toppen av snorhjulet og senk spiker gjennom veggen hulrom til du kan se spikeren over vekten. Fjerne spiker og binde enden av den nye kabelen til vekten. Knyt den motsatte enden av ledningen i en knute. Dette er knuten som passer inn i kanten av rammen.

Sette sammen Window


Plasser tilgangspaneler mot rammevekt åpninger og skru til skruen eller feste panelene på plass med nye negler. Sette den forknytte enden av rammen ledningen i sin fordypning innenfor rammen kan være litt vanskelig fordi du må ha tilgang til begge sider av rammen. Hvil rammen innenfor vinduskarmen og svinge rammen som trengs. Trykk skyve ledningen knop i sine fordypninger, deretter plassere rammen mot rammen. Plasser de stopper mot rammen og spikre dem på plass.