Hovudside

Hvordan lage Bakgrunn Ut av papirposer

by Walther

En hånd revet brun papirpose veggen skaper en spennende utseende som har en tendens til å se ut som slitte skinn. De organiske egenskaper og tilfeldigheten av tårene gjøre veggen ser ut som et enkelt stykke. Ved å legge bretter og fuktighet, er det papirpose forvandlet til en stofflighet nøytral. En nøytral tekstur, vegg behandling eller farge er en behandlingstype som fungerer som en nøytral base og passer godt sammen med en rekke fargerikt tilbehør. Denne veggen behandling er miljøvennlig og billig, og det ferdige utseendet kan være ganske elegant.

Bruksanvisning


En etikett ett søppelpose rett og ett revet. Riv brune papirposer. Oppmerksom hvis din brikke har noen rette kanter. Krølle papiret til en ball. Kaste stykker der alle sidene er revet inn i revet søppelpose og seksjoner med rette kanter inn i rett søppelpose. Ved krøller papirposen du lage tilfeldige bretter som legger til tekstur kvaliteten på det ferdige veggen.

•  Masker tilstøtende vegger og gulv ved hjelp av plastfolie og malerens tape.

•  Påfør tapetlim på veggen ved hjelp av en tapet børste (disse er veldig stiv og bred). Uncrumple din papirpose og trykk den inn i lim på veggen. Bruke et bakgrunns roller å sørge for at papiret er godt presset til veggen. Påfør lim over en del av papir og en del av veggen og plassere din neste stykke over limes området. Kjevle den ut.

•  Plasser rettkantede stykker på kantene av tak, vegg og gulvlister. Du vil merke at lim vil få overalt, inkludert på rull. Ikke bekymre deg for det. Hva ville være feil med tradisjonell tapet bare legge til den klanglige kvaliteten på dette finish. Lim ned og rulle ut alle kanter. Tillate din ferdig veggen til tørk over natten.

•  Påfør en oljebasert polyuretan med en disponibel 3-tommers pensel for å fullbyrde veggen. La dette tørke i 24 til 48 timer og male i et godt ventilert rom.

Tips og advarsler


  • Bretter og tilfeldige tårer faktisk legge til skinn-lignende utseende.