Hovudside

Hvordan kjøpe en bolig Wind Turbine

by Walther

Hjem vindturbiner har blitt et attraktivt alternativ for å skaffe alternativ energi. Ifølge American Wind Energy Association (AWEA), ideelt sett er et bolig vindturbin sted på toppen av et høyt tårn. Turbinen utnytter vinden bevegelses (flytting) energi, og omdanner denne energien til elektrisitet for hjemmet eller gården. Avhengig av boligens elektriske behov, kan det overskytende elektrisitet noen ganger bli solgt til den lokale elektriske verktøyet. Fordi turbinen struktur kan være relativt stor, er det ikke tilrådelig å finne et hjem vindturbin på en eiendom på mindre enn en acre.

Bruksanvisning


•  Mål vind. Windustry, en registrert non-profit gruppe som bistår bygdesamfunn med vindenergi utvikling, anbefaler at du gjør noen lekser før kjøp og installasjon av et hjem vindturbin.

Undersøke et vindressurskart som viser hvilke stater har validert vindressursstudier: http://www.windpoweringamerica.gov/wind_maps.asp .

Måle vindhastighet på ditt område. Etablere plasseringen og høyden din potensielle turbintårn, og plassere vindmåler (vindmålere) i samme høyde som den foreslåtte turbin. Måle vindhastigheten i de forskjellige årstidene og tider på dagen, og fra ulike retninger. Hvis det ikke er mulig å få detaljerte vinddata for den nøyaktige plasseringen, få målinger fra eksisterende nettsteder som nærliggende flyplasser eller statlig drevet målere.

•  Bestem om en vindturbin er kostnadseffektivt. Ifølge AWEA hjemmeside (oppdatert i 2009), kan små (hjemme) vindturbiner koster mellom $ 6000 og $ 22 000 installert. Dette er en betydelig investering; imidlertid AWEA anslår at turbinen kan senke en gjennomsnittlig strømregninga med 50 til 90 prosent. Sparingen din vil avhenge av din elektrisk bruk og gjennomsnittlig vindhastighet på ditt område. Ser på besparelser versus den langsiktige kostnaden av turbinen.

•  Håndtak reguleringsplan og tillatelser. Ifølge Windustry, må du skaffe tillatelser fra din by eller fylke reguleringsplan kontor. Hvis andre hjem vindmølleprosjekter er i eksistens i nærheten, kan prosessen gå relativt greit. Du må ta opp slike saker som tilbakeslag, sikkerhetsstandarder (på turbinen, tårn, og kabling), støy og estetikk problemer.

•  Arbeid tett med verktøyet. Windustry understreker også viktigheten av å arbeide med din lokale verktøyet på vindturbin prosjektet. Hvis hjem vindturbiner er relativt vanlig i ditt område, kan verktøyet har en dedikert kontaktperson for å hjelpe deg med de tekniske aspektene ved kjøp og installasjon. Før slik at du kan koble til verktøyet strømnettet, må en stat elektrisk inspektør sertifisere alt elektrisk arbeid (som må gjøres av en lisensiert og limt elektriker).

•  Kjøp ditt vindturbin. Det er minst 17 vindmølleprodusenter i USA og Canada. Noen av disse leverandørene fokusere utelukkende på gård og turbinmarkedet, og andre også bygge systemer for større kommersielle brukere. Når du har begrenset søket, sørge for at deres støttepersonell kan løse dine tekniske bekymringer før (og etter) kjøpet.
Til slutt, spør om finansiering er tilgjengelig for din vindturbin kjøpet.

•  Installer din vindturbin. Ifølge AWEA, er det to installasjonsalternativer for din vindturbin: Kjøp en nøkkelferdig system med kostnadene for installasjon inkludert; eller kjøpe utstyret og fullføre installasjonen selv. Selv om selv installasjonen vil spare deg for penger og hjelpe deg å lære mer om systemet, vil fabrikkinstallasjonen gi mer kundestøtte etter kjøpet.