Hovudside

Hvordan Plant Blå Chalk Stick Sukkulenter

by Walther

Gartnere som lever i varme og tørre forhold kan plante en rekke sukkulenter som bør trives i et solfylt landskap. Senecio serpens - også kalt blå kritt pinner - får dette navnet fordi den vertikale løvverk av anlegget ligner biter av kritt. Denne energiske bunndekkende trenger litt omsorg etter at det etablerer i et voksende område. Plant blå kritt stikke sukkulenter i et landskap, og det vil spre attraktivt med årene.

Bruksanvisning


•  Klargjør den solfylte planting området ved å dyrke jorda med hagen spade. Løsne jorden ned til en dybde på omtrent 3 til 4 inches. Tilsett 2 inches av kompost til jorda for å forbedre drenering og bland kompost i brønnen. Rake jordoverflaten glatt.

•  Dig grunne hull for planter med sparkelen, avstands hullene ca 2 meter fra hverandre for å tillate for moden spredning.

•  Fjern de blå kritt stick planter fra sine midlertidige beholdere og overføre hver plante til en forberedt hull nøye. Omfyllingsmasse rundt røttene til å fylle hvert hull og fast jord forsiktig med hendene.

•  Vann de blå kritt stick plantene grundig umiddelbart etter at du er ferdig med å plante dem.

Tips og advarsler


  • Hold jorden rundt den blå kritt stikker jevnt fuktig gjennom hele første vekstsesongen for å hjelpe plantene etablere dype rotsystemer. Etter den første vekstsesongen, gir en dyp vanning for den blå kritt stikker ca en gang hver måned av vekstsesongen.