Hovudside

Slik feilsøker Outdoor Security Lights

by Walther

Slik feilsøker Outdoor Security Lights

Alt utstyr som er utsatt for vær og vind vil ha problemer på enkelte punkt. Dette gjelder spesielt for utendørs sikkerhet lys fordi de er svært lyse, og de slår seg av og mye, noe som kan føre til rask oppvarming og kjøling. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne og reparere problemer når de skjer.

Bruksanvisning


•  Pass på at strømmen er slått på. Svitsjen er slått på? Er det en sikringen utkoblet i panelet? Gjøre andre lys eller uttak på samme krets arbeid? Hvis det er en bryter på sikkerhet lys, vil du noen ganger må vente opp til femten minutter før lysene tennes etter at strømmen er slått på. Slår av strømmen på bryteren har også en tendens til å nullstille tidtakeren og følsomhet til standardinnstillingene.

•  Undersøk lyspærer. Bruk en lyspære som du har testet andre steder for å sikre at det fungerer, eller ta en av pærene fra sikkerhet lys med problemet og se om det fungerer på en annen side av ligaen. Husk at du aldri skal ta på overflaten av høy intensitet halogenpærer. Oljer fra huden din kan arbeide med den ekstreme varmen å knekke glasset. Alltid håndtere dem med klut hansker eller en ren fille.

•  Se for kunstig lys i området. De fleste sikkerhets lysene faktisk har to sensorer: en fotocelle som holder dem fra å komme i løpet av dagen og en bevegelsessensor. Fotocellen kan noen ganger bli lurt av andre lysene i området til å tro det er dag. Så lenge det er lys på sensoren, vil det ikke komme på. I noen tilfeller sikkerheten lyser selv vil lyse sensoren og få den til å sykle av.

•  Sjekk forstyrrelser. Sikkerheten lys bevegelsessensor skal ha uhindret utsikt over området som overvåkes. Greiner, blader, fuglereder og andre ting kan holde den fra sensing bevegelse.

•  Juster sensoren posisjon. Ulike bevegelsessensorer har forskjellige egenskaper. Noen kan se alt innenfor en 180-graders synsfelt, mens andre er laget for å være i stand til å se 270 grader eller mer. Pass på at sensoren er ute i riktig område. Husk at en bevegelsessensor er mye flinkere til å se bevegelse over sitt synsfelt enn det er ved å se bevegelse direkte mot eller bort fra sensoren.

•  Tweak følsomheten. Hvis lampene lyser hver gang en bil kjører forbi eller naboens katt hopper over gjerdet ditt, vil du kanskje heller peke sensoren ned litt eller følsomheten reduseres.

•  Tilbaketidsinnstillingen. De fleste utendørs sikkerhet lys har en bryter eller ringe på dem som lar deg angi hvor lenge den vil holde seg på. Disse lysene har ofte en test innstilling som bare vil la lyset stå på i noen sekunder. Dette gjør at du kan bevege deg rundt i synsfeltet og kontrollere at den kommer på når du vil ha det til.

•  Kontroller ledningene når alle andre muligheter er oppbrukt. Når du åpner den elektriske boksen bak ligaen vil du se en hvit og en svart ledning som kommer fra hver lys og tre ledningene fra sensoren (hvit, svart og rød). Hver av disse kan også ha en grønn eller bart kobber jordledning. Den sorte ledningen fra sensoren skal kobles til strømforsyningen og den røde ledningen til den svarte ledninger fra lysene. De hvite ledningene fra lysene og sensor bør alle være koblet til den hvite ledningen fra strømforsyningen.

•  Bypass sensoren å tvinge lyset å operere hvis alt annet svikter. Koble fra den svarte og røde ledninger fra sensoren og koble til strømledningen (den som ble koblet til den svarte ledningen fra sensoren) direkte til den svarte ledninger fra lysene (som var koblet til den røde ledningen fra sensoren). Slå på strømmen igjen og se om lysene fungerer. Hvis de gjør det, må du bytte sensoren. De fleste steder som selger sikkerhet lys også selge reserve sensorer.

•  Test for strøm på lys socket. Hvis lampene ikke kom på i forrige trinn, så problemet er mest sannsynlig ikke i sensoren. Bryte ut din multi-tester og sette den til å lese huset spenning (120 volt i USA, 240 volt i Europa). Fjern en pære fra en av sikkerhets lys. Ta ledningene og nøye sjekke om makten i lys socket. Hvis du har makt på lys socket og slå av strømmen, erstatte pære og koble sensoren.

•  Test for makt i lyskasse. Slå av strømmen. Åpner lys boksen og fjerne ledningen mutter fra kraftlinjen som nå er koblet direkte til lys stikkontakter. Bruk alligator fører til å koble den multi-tester til dette strøm ledning og koble den andre ledningen til jordledningen. Hvis denne kretsen er beskyttet av en jordfeilbryter (GFCI) må du fjerne ledningen mutter fra de hvite ledningene og koble sekunders ledelse der. Stå klar og slå på strømmen. Hvis den multi-meter viser strøm, slå strømmen tilbake av og erstatte din sikkerhet lys. Hvis det ikke er strøm så problemet er i huset ledningsnett, som er utenfor omfanget av denne artikkelen. Ring en elektriker.

Tips og advarsler


  • Arbeide med levende elektrisitet er ekstremt farlig. Hvis det overhodet er mulig, slå av strømmen før du arbeider på alt elektrisk utstyr. Når du trenger på strømmen for å feilsøke, bli vel klar over strømførende ledninger og ha noen stående ved å slå av strømmen raskt i en nødssituasjon. Slå av strømmen mens du gjør tilkoblinger eller fjerne wire nøtter. Hvis det er mulig, sørge for at noen i området vet HLR.