Hovudside

Slik fjerner eller installerer en Kitchen Sink Sil

by Walther

Når du begynner å legge merke lekkasjer under kjøkkenskap, kan det tyde på en lekker vask sil. Du må fylle vasken med vann og inspisere avløp for å se nøyaktig hvor lekkasjen kommer fra. Du kan lære hvordan du fjerner eller installerer et kjøkken vasken sil hvis du finner ut at det er årsaken til lekkasjen. Oppvaskkum siler er tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger.

Bruksanvisning


•  Plasser en bøtte under avløpsrør. Bøtte vil fange eventuelle gjenværende vann i ledningen når du kobler den renne fra kjøkkenbenken sil.

•  Bruk et par kanal lock tang for å fjerne slip mutteren som fester vannlås til tailpiece dreneringsrør knyttet til vasken sil. Løsne, men ikke fjern, slip mutter koble vannlås til avløpsrøret som kommer ut av veggen. Skyv vasken felle ut av veien. Ta av slip mutteren som fester tailpiece til vasken sil med Kanallås tang. Ta av tailpiece og sette den ut av veien.

•  Plasser bladet på en flat skrutrekker på en utstående hakk på låsemutteren som fester vasken sil til vasken. Trykk på håndtaket på skrutrekkeren med en hammer for å løsne mutteren. Når mutteren er løsnet du kan fjerne det for hånd.

•  Trykk på vasken sil fra under vasken med en klubbe eller på siden av hammer. Dette vil løsne vasken silen fra vasken. Gå opp til vasken og trekke vasken sil ut av vasken hullet. Bruk en sparkel for å fjerne eventuelle rester av rørlegger er kitt fra rundt vasken hullet.

•  Plasser noen rørlegger er kitt i håndflaten din, og rull den til en tynn tau. Plasser tau av rørlegger er kitt under flensen til ny vask sil. Still vasken silen i vasken hullet og trykk den ned flush til vasken. Gå under vasken og plasser friksjonsskive og gummipakning over utstikkende gjengene på vasken sil. Træ låsemutteren på vasken sil og skru den ned med en rørtang.

•  Wrap rørleggers tape rundt utsatte tråder av vasken sil. Still tailpiece på plass på bunnen av vasken sil og sikre den med slip mutter. Flytt vasken felle tilbake i posisjon under tailpiece og koble den med slip mutter. Stram ned alle tre slip nøtter med Kanallås tang.

•  Plasser vasken avløp stopper i avløpet og fylle vasken med 4 inches av vann. Trekk vasken avløp stopper ut og la vannet renne mens du ser på tilkoblingene under vasken. Pass på at du ikke har noen lekkasjer og eventuelt ettertrekke.