Hovudside

Slik installerer en Patio

by Walther

Slik installerer en Patio

Installere din egen uteplass med murstein eller flat stein tar litt fysisk arbeid, så vel som en litt nøye planlegging, men det er noe du kan gjøre på en dag hvis du er kompetent med en spade. Utfordringen er å få området nivå før du legge murstein. Ved å følge disse instruksjonene, vil du være i stand til å skape et nivå fly ved hjelp av en rekke staver og strenger rundt uteplass.

Bruksanvisning


En putter innsatsen rundt omkretsen av området du ønsker å bli terrassen. Plasser en eierandel på hvert hjørne og en på hver side. Med spade, grave opp og kast torv i området. Bruk din snøskuffe for å få området som nivå som du kan. Lå en luke barriere over området, slik at kantene overlapper med hverandre.

•  Dump din sand inn i området og jevn den ut med showet ditt spade, får det så jevnt som mulig, på en dybde av ca tre inches hele.

•  Tie streng mellom hver av innsatsen langs omkretsen, så det omgir uteplass på kantene. Plasser strengen, slik at det er omtrent en fot over overflaten av sanden. Deretter kjører mer streng mellom motsatte stakes over toppen av terrassen, hjørne til hjørne og side til side, danner et nett av strengen over området. Hold strengen stramt og så rett som mulig.

•  Heng nivå på ett spenn på strengen og justere strengen i hver ende til det viser nivå. Gjenta for hver span av streng, før hele nettet er nivå.

•  Mål ned fra planert bane av strengen til overflaten av sanden på forskjellige steder i hele området for å finne ut hvor det er høy og lav. Bruk din snøskuffe for å glatte ut og justere overflaten av sand så det er konsekvent en fot under flatet streng.

•  Når du har fått sand så plant som mulig, fjerne innsatsen. Spray området med slangen, ved hjelp av en mild spray innstilling, slik at den ikke forstyrrer den stilling av sand. Suge den godt, la det tørke og gjenta to ganger, før sanden blir tett og kompakt.

•  Når sanden er helt tørt, legg deres patio murstein i det mønsteret du har valgt. Når de er nede, gå rundt kanten av terrassen, ved hjelp av føttene for å presse og pakke rundt torv og skitt mot ytre perimeter for å bidra til å sette den på plass.

Tips og advarsler


  • Bestem kubikk opptakene av sand som trengs ved å ta arealet av området og dividere med fire. Eksempel: En 10-by-10-fots området er 100 kvadratmeter, så vil kreve 25 kubikkmeter sand.