Hovudside

Hvordan Beskjær engelske Valnøtter

by Walther

Norsk valnøtt trær er de raskest voksende valnøtt trær. De tåler en rekke jordtyper og har rik, grønt bladverk. Treet er avrundet, åpen og sprer seg og vokser til en høyde på 60 meter. Beskjæring engelsk valnøtt trær når de er unge vil produsere en sterk struktur. Som de modnes, hensikten med beskjæring er å opprettholde treets struktur, helse, form og utseende.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for hvilken form for å beskjære den engelske valnøtt. Den naturlige form er sfærisk, noe som betyr at den har mange grener som kan konkurrere om visuell dominans. Hvis du prøver å få treet inn i en unaturlig form, må du gjøre kontinuerlig vedlikehold.

•  Bruk en hånd pruner å skjære små, tynne grener. Grensaks eller små beskjæring sager kan brukes til litt større grener med større skjæreflater og større innflytelse. Hvis du arbeider med enda større grener, ca 6 inches i tykkelse, bruk en beskjæring sag. Motorsager vil fungere på de tykkere enn 8 inches.

•  Identifiser node, som er der en kvist eller gren møter en annen. Hver vår, vekst vil starte med knopper og kvister vokse til det er en ny node.

•  Cut på nodene for å tynne kronen og øke mengden av lys og luft som får til treet. Fjern grener med smale, V-formede forbindelser fordi de er svakere og er sannsynligvis allerede sprukket. Hold alle grener som er festet med sterke U-formede ledd.

•  Løft kronen ved å fjerne alle grenene som er vendt nedover, på bunnen av treet. Dette vil gi klaring for fotgjengere, trafikk og siktlinjer. Treet vil også ha et penere utseende.

Tips og advarsler


  • Bruk verneklær, vernebriller og hansker når beskjæring trær.
  • Ikke fjern mer enn en fjerdedel av kronen på en gang, eller du kan føre til stress og overdreven produksjon av nye spirer.