Hovudside

Kan en Caulk Bead være for tynt?

by Walther


Caulk er ofte brukt av huseiere å tette sprekker i ytterkledning, vegger og vinduer av sine hjem. Når den brukes riktig, er caulk en effektiv tetningsmasse mellom to sømmer. Men når det ikke er nok av det er brukt eller når brukere spre caulk theyâ € ™ ve lagt ut med fingrene for å gjøre det glatt, er resultatet en caulk perle som er for tynt og derfor ineffektiv.

Formålet med Caulk


Caulk brukes til å forsegle skjøter og sømmer i tre og andre materialer for å gjøre disse sømmer lufttett og vanntett. Drivning har lenge vært brukt til å forsegle tre sømmer i båter for å holde dem flytende. I dag, er caulk vanligvis brukes til å lukke gapene i ytterkledning på boliger eller rundt vinduer eller ved foten av dusj, badekar, vasker og toaletter for å hindre insekter, skitt og vann fra å komme inn i hjemmet og for å hindre at vann siver ut av dusjer, badekar og toaletter.

Typer av Caulk


De fleste caulks er laget av silikon, polyuretan, polysulfide eller akryl. Disse materialene danner tetningsmasse som er bevegelig. Kjemikaliene som utgjør disse bevegelige caulks er elastomere av natur og lar fugemasse å ekspandere eller trekke seg sammen 25 til 50 prosent i løpet hvor kittet er lagt. En annen nonmovable caulk kalles bygging caulk. Dette caulk er ikke elastomer og er ikke laget for å flytte, men er solid. Av denne grunn, ita € ™ s ikke tilrådelig å fylle vinduer, murstein eller mellomrom rundt vasker og i daglig hjemmebruk med denne typen caulk. Noen typer silikon og akryl caulks kan males og andre ikke kan, så må du sjekke informasjonen på caulk før du kjøper den hvis du har tenkt å male over det.

Problemer med Caulk


Hvis kittet ikke anvendes på riktig måte, kan det legges på for tynt. Hvis ikke nok fugemasse anvendes for å forene to sømmer sammen, vil en utilstrekkelig mengde av kittet kommer til å hvile i rommet mellom de to leddene. Når dette skjer, utvider caulk og kontrakter i rom hvor det er brukt, men aldri fullt ut, noe som resulterer i en utilstrekkelig forseglet joint som fortsatt tillater skitt og vann inn eller ut av plassen. Over tid, caulk perler som er spredt ut for tynn kan sprekke og brekke og forårsake skade på plass der de ble plassert og området rundt.

Hvordan søke Caulk


Bruk en caulk pistol i stedet for fingrene å bruke caulk til et vindu eller en annen søm i ditt hjem. Sett caulk inn i caulk pistol og kutte spissen av caulk rør. Hold caulk pistol, slik at tuppen av caulk rør er i en 45-graders vinkel til den plassen du ønsker å fylle med caulk. Trykk på avtrekkeren og trekke pistolen sakte mot deg. Trykk ut nok kittet for å danne en konveks vulst som stiger opp i stedet faller ned i seg selv. Alternativt kan du holde caulk pistol på en 60-graders vinkel og skyv caulk pistol bort fra deg som du fylle rommet med caulk. Begge metodene vil sikre at en passende mengde av kittet fyller rommet og beskytter sømmen.