Hovudside

Hvordan velge en Overhead Garage Door

by Walther

Hvordan velge en Overhead Garage Door

Når du kjøper eller remodeling et hjem, kan garasjeporten ikke være det første elementet som folk tenker på, men det er et viktig element. En garasjeport legger inn et element av sikkerhet til et hjem, og når valgt riktig, kan forbedre utseendet av hjemmet & rsquo; s arkitektur og stil.

Bruksanvisning


Beslutninger


•  Mål åpningen til garasjen hvor det vil bli installert. Single-bil garasjeporter måle 9-fot-by-7-fot og en dobbel dør kan være opp til 20-fot-by-8-meter. RV overhead garasjeporter er typisk 10-fot-by-12-meter. En uvanlig størrelse garasje døråpning vil kreve en tilpasset passform, som blir dyrere.

•  Finn ut hvilken type og stil på døren passer best hjemme. Overhead garasje dører kommer i rullende sectionals og enslige seksjoner. Design kan funksjonen vanlig, flate overflater, panel, eller mer ytre design, inkludert de som ligner en gammeldags tredør. Ta et bilde av hjemmet når du handler for å bidra til å sammenligne og bestemme.

•  Velg et materiale for garasjeporten. Stilen som er valgt vil ofte bestemme hva slags materiale en garasjeport er laget av. Rolling sectionals er i hovedsak laget av lette metaller. Enkle dører selges i metaller og trevirke. Tredører tilby den mest allsidighet og stil, som de kan være malt eller beiset for å matche hjem.

•  Bestem om du vil installere en garasje døråpner. En garasje døråpner legger bekvemmelighet og er bra for områder som opplever uvær. Åpnere don & rsquo; t negativ innvirkning på utseendet på en overhead dør, og drivere don & rsquo; t nødt til å komme inn og ut av bilen for å åpne og lukke den. En døråpner er ikke en nødvendighet, som manuelle overhead dører er bygget for å åpne lett med en hånd.

•  Shop rundt. Prisene vil variere ved ulike forhandlere og vil avta med gjør-det-selv-installasjon. Gjøre en prissammenligning i butikk eller over telefonen for den beste avtalen.

Tips og advarsler


  • Isolere garasjeporter før installasjon hvor tunge vintre oppstår eller når garasjen er brukt som en workshop.
  • For ekstra sikkerhet, installere en garasje døråpner som har en tastelås.
  • Legg takrenner som styrer vannet vekk fra garasjeporten. Dette vil holde døren tørr, og døren vil kreve mindre vedlikehold.
  • Tre dører bør være ferdig og forseglet regelmessig for å holde dem værbestandige.
  • Overhead garasjeporter kan begynne å pipe eller bli vanskelig å åpne hvis ikke vedlikeholdes riktig. Sjekk fjærer og hengsler for rust og holde dem smurt og boltene strammes.