Hovudside

Den gjennomsnittlige kostnaden for Carpet Replacement

by Walther

Den gjennomsnittlige kostnaden for Carpet Replacement

Skifte et teppe kan være en kostbar reparasjon eller oppgradering for alle hus. Men hvor mye koster den gjennomsnittlige teppe erstatning koste? Selv om prisene kan variere basert på plassering, det er standard skritt tatt i løpet av erstatning prosess som kan påvirke den endelige prisen.

Teppe Fjerning


Den gjennomsnittlige kostnaden for fjerning av gamle teppet kan variere mellom 0,35 cent til $ 2 per kvadratmeter, avhengig av levekostnadene og plassering. I et 1000 kvadratmeter hjem, kan teppe fjerning koste $ 350 til $ 2000 ikke inkludert skatter og andre avgifter.

Teppe Installasjon


Installasjonen av nye tepper kan utføres av et teppe installatøren på stedet av kjøpesummen, uavhengig installatør teppe eller deg selv. Prisen kan variere mellom $ 3 til $ 7 per kvadratmeter avhengig av kvalitet og type teppe, størrelse og form av rommet. Gjør-det-selv-installasjon kan spare ca $ 1 per kvadratmeter.

Teppe Pad


Installere et teppe pad er ikke nødvendig, men vil legge til liv og holdbarhet av teppet. Typisk installasjon av teppe pad koster fra $ 1 til $ 4 per kvadratmeter, men kan potensielt spare penger ved å forlenge levetiden på teppet.

Ekstra kostnader


Teppe erstatning omfatter ikke alt, og kan medføre noen ekstra kostnader. Noen av disse skjulte avgifter kan omfatte flytting av møbler, salg av gamle tepper og uvanlige former og hjørner i et rom som legger til erstatning tid.

Spare penger


Den beste måten å spare penger på teppet erstatning er å utføre noen eller alle trinnene selv. Selv om de fleste huseiere ikke kan være i stand til å installere teppe lett, kan fjerning være en enkel prosess hvis tid og arbeidskraft er investert.