Hovudside

Hvordan Grow Onion Tops

by Walther

Hvordan Grow Onion Tops

Dyrk en rikelig innhøsting av løk i en liten plass på kort tid med løk topper. Løk topper er også kjent som grønne eller vårløk. Løk topper er mer milde smaker når de er unge, og bli sterkere som en løk pære modnes. Unge vårløk er oftest vokst fra settene. De også vokse raskere og sterkere ved hjelp av denne metoden. Når du høste dine vårløk, kan du bruke røttene å vokse flere løk topper.

Bruksanvisning


•  Velg løk sett som er større i størrelse enn en krone å plante. Sørg for at de har ikke begynt å vokse under lagring før du kjøper dem.

•  Clear en godt drenert område å plante løk sett tidlig på våren. Legg kompost jevnt til de beste 4 inches av jord i din hage. Bruke en 1-2-2 gjødsel for å legge næringsstoffer til jorda.

•  Plante hvert sett i en dybde på 1 cm. Plass hver planting slik at de er nesten rørende forrige anlegget.

•  Fukt jorda med vann hver dag. Legg om en tomme av vann til jorda hver uke en gang løk topper begynner å vises.

•  Fjern ugress ved å grave shallowly rundt plantene slik at røttene ikke blir skadet, eller trekke dem for hånd. Vent med å begynne luke til løken greener er ca 4 inches i høyden. Legg mulch rundt plantene for å bidra til å stoppe ugress.

•  Harvest-løk topper når de nå seks inches i høyden ved å holde bunnen av anlegget nær skitt, og dra det forsiktig fra bakken. Skjær bunnen av løk en tomme opp fra der røttene begynne, og plante røttene å vokse en ny avling.