Hovudside

Slik installerer Farm Gates

by Walther

Slik installerer Farm Gates

Aluminium porter tilby en billig og holdbart alternativ som er relativt enkelt å installere i eksisterende gjerde som bruker tre innlegg. Dette er like sant for store storfe rancher som det er for små hobbybønder. Installasjonen av en gate av denne typen kan vanligvis gjennomføres på mindre enn en halv time igjen av arbeid, selv om et ekstra par hender vil vise seg nyttig når det gjelder tid til å henge den tunge, klosset gate.

Bruksanvisning


•  Mål avstanden mellom hengslene på porten. Mark tilsvarende flekker på gjerdestolpe som du vil henge porten på. Sørg for at du merker flekker høye nok til at swing av porten klarner bakken over hele sin gang, noe som er en liten, men likevel vanlig problem på rullende gård terreng.

•  Bor hull i innleggene på punktene som er merket. Skru inn bolter ved hjelp av en tang eller en skiftenøkkel. Hold styr på antall omdreininger du bruker til å skru i første bolt slik at du kan installere den andre bolten til en matchende dybde, og sjekke med jevne mellomrom med et nivå for å sikre begge boltene er installert rett. Den øverste bolten skal vende ned, og den nederste bolten skal vende opp.

•  manøvrere porten i en posisjon slik at den nedre hengslene er festet til det tilsvarende lag bolten ved hjelp av en assistent. Instruere din hjelper å holde gate stødig og nivå mens du skyver den øverste hengselen opp i sin matchende lag bolten og stram boltene på begge hengslene, klemhengslene på plass.

•  Klipp en lengde på kjetting med ledning eller bolt cutters. Vikle kjedet rundt slutten av porten og sikre den ved å lukke koblingen kutt i kjeden med en tang. Kjøre en spiker inn i gjerdestolpe. Du kan nå sikre stengte porten ved å pakke kjedet rundt gjerdestolpe og henger den på spikeren.