Hovudside

Vertsplanter Moth og Butterfly larver

by Walther


Mange planter spille vert til larvene av møll og sommerfugler. Hver møll eller sommerfuglarter foretrekker å legge eggene sine på visse planter slik at larvene har en umiddelbar matkilde når de klekkes.

Identifisere Butterflies


Bestemme riktige planter for å inkludere i hagen din krever å vite hva voksne sommerfugler og møll bor i ditt område. Deretter kan du velge en blanding av planter som appellerer til de larvene av disse artene.

Trær og busker


Planter som appellerer til sommerfugler inkluderer trær og busker. Svart kirsebær, blomstring Dogwood, eik og lønn fungere godt for å tiltrekke larvene av møll. Alder, bjørk, Cotton og almetrær gi larvene av sommerfugler et sted å bo og spise.

Blomster og urter


Dusinvis av typer blomster, inkludert stokkroser, indisk pensel, løvemunn og solsikker, hjelpe larver får sin start. Urter som persille, dill, fennikel og gressløk tilbyr også hjem til larvene av sommerfugler.

Miljø


Foruten voksende planter som appellerer til de bevingede skjønnheter, gir blad mulch eller inkluderer lavtvoksende planter for å beskytte larvene som kommer ut bare om natten for å mate. Vær forsiktig når du rydde opp under plantene siden skippere, møll og noen sommerfugler forpupper seg i bakken kullet.