Hovudside

Hvordan fikse Pool Tiles

by Walther

Hvordan fikse Pool Tiles

Svømmebassengene er ofte konstruert for å være behagelig for øyet. Ved hjelp av bassenget fliser i byggingen av et basseng tillater eieren å legge mye av tilpasning. Fliser også fange frittflytende skitt eller oljer på bassengoverflaten, slik at rusk å deretter bli lett rengjøres av fliser. Over tid, er det uunngåelig at en flis vil løsne eller sprekke. Reparere ødelagte bassenget fliser er en enkel oppgave som bare om noen kan oppnå.

Bruksanvisning


•  Senk pool vann nivå, slik at de ødelagte eller løse fliser ikke er under vann. La området tørke ut for et par dager. En tørr overflate er avgjørende for å reparere flisen riktig. Fjern eventuelle ødelagte fliser eller gammel fugemasse ved hjelp av en meisel og en hammer. Plasser meisel mot fliser eller fuger og banke forsiktig på det med hammeren inntil all uønsket materiale brytes gratis.

•  Dekk området med et tynt lag med marine eller vanntett limet med en sparkel. Trykke de nye, ubrutte fliser ned på klebrig området. Hvis mer enn ett basseng fliser behov reparert, la det være plass mellom flisene. Grout vil senere bli påført mellom dem. Sjekk emballasjen til den limet og la brikkene til å sitte for den anbefalte tiden.

•  Fyll i mellomrommene mellom flisene med enten marine kitt eller fugemasse. Glatt ut det nye limet å sørge for at plassen er fylt helt opp. Rengjør overflaten på flisene før slik at tetningslister eller fugemasse tørke.

•  Vent anbefalt antall dager på drivning eller fugemasse emballasje, deretter fylle opp bassenget igjen.

Tips og advarsler


  • Hold en sekk eller bag under flisen blir brukt til å fange noen fugemasse eller lim som kan falle ned i bassenget.