Hovudside

Hjem rettsmidler for å bli kvitt Vann Bugs

by Walther

Hjem rettsmidler for å bli kvitt Vann Bugs

Vann bugs ser ut som store kakerlakker. De ser etter noen vannkilde de kan finne og kan krype lett inn i hjemmene. De svi og stikket kan være svært smertefullt. De er vanskelig å hindre og vanskelig å drepe. Det er imidlertid hjem rette alternativer som kan hjelpe deg i din kamp for å bli kvitt din hjemme av disse skumle insekter.

Forebygging


Den mest effektive middel i å bli kvitt vann bugs er å hindre dem fra å komme inn i huset ditt ved å skape et fiendtlig miljø for feilen. Ett enkelt forebyggende tiltak er å holde ubrukte områder av huset ditt renset ut. Tomme bokser og rot er ideelle boliger for vann bugs. I tillegg trim løvverk borte fra hjemmet ditt innganger og vinduer. Løvverk kan skape fuktig skygge som inviterer til vannet bug. Hvis du har et kjæledyr, holde dyrets fôring området rent. Vann bugs trekkes til pet food. En annen enkel forebygging alternativ er å bruke vinduet skjermer. Disse bidrar til å holde insekter inn i ditt hjem.

Eddik og Borax


Ett alternativ for å bli kvitt huset av vann bugs er å bruke eddik. Eddik frastøter disse feilene. Bare Hell den ned alle avløp i huset og garasjen. En annen enkel løsning er å bruke boraks. Ikke bruk dette alternativet hvis du har kjæledyr eller små barn. Bare strø boraks i sprekker, på baseboards og utenfor hjemmet. Borax holder seg til vann bugs 'ben. De deretter ta dette stoffet tilbake til sine hi. Dette pulveret vil til slutt drepe alle insekter i kolonien.

Vaskemiddel


Svømmebassenger er åpenbart en stor uavgjort for vann bugs. De tiltrekkes av vannet og mer sannsynlig å legge inn et hjem som har et basseng eller annen vannkilde i nærheten. For å bli kvitt din pool av disse skapningene, sette et par spiseskjeer med oppvaskmiddel på toppen av vannet. Den oppvaskmiddel trenger å sitte på vannet til det ble mørkt. Slå av svømmebassenget pumpe slik at overflaten er glatt. Deretter slår du på svømmebassenget lys. Lys tiltrekker insektene. Som de kommer til overflaten for luft, fanger vaskemiddel dem under vann slik at de ikke kan puste. I morgen, vil du bare trenger å øse opp de døde insekter av overflaten. Såpe vaskemiddel vil bli nøytralisert så vil ikke påvirke deg når du svømmer.