Hovudside

Hvordan Mix brukt motorolje for Home Oppvarming

by Walther

Hvordan Mix brukt motorolje for Home Oppvarming

Resirkulering er blitt en viktig prioritet husholdning. Kjente resirkulerbare produkter inkluderer aluminiumsbokser, papp og papiravfall som søppelpost. Det du kanskje ikke vet er at brukt motorolje kan er også resirkulerbare, og etter de nødvendige skritt, kan blandes med annen olje til oppvarming av boliger. Motor olje kommer fra bilmotorer og gjenbruk denne oljen hjelper miljøet ved å holde den fra å bli avhendet i naturlige vannforekomster som innsjøer og grunnvann. Gjenbruk det også sparer energi.

Bruksanvisning


•  Bruk din egen olje. Ta din brukte olje til en profesjonell. Erfarne olje resirkulering gjen avgrense brukt motor olje for å skille ut og avhende andre kjøretøy væsker som bremsevæske før du blander den med hjem oppvarming oil.Check med din lokale avfallshåndtering eller gjenvinning anlegget for å finne ut om olje gjenvinning i ditt område.

•  Kjøp motorolje fra en bensinstasjon. Mange auto butikker og mekanikere re-finpuss og butikk brukes olje- og vil heller gi det til deg eller selge den til deg for en fast pris.

•  Mix re-raffinert motorolje med hjem fyringsolje. Blandingsforholdet skal være 40 liter hjem fyringsolje til en gallon av brukt motorolje. Legg re-raffinert motorolje og fyringsolje til din tank eller ta kontakt med en profesjonell for å fylle tanken på når du er klar.