Hovudside

Slik installerer Båt Rod Mounts

by Walther

Slik installerer Båt Rod Mounts

Fiske stangholdere tilby deg to muligheter. Den første er at du slipper å holde stangen og har en tendens linjen hele tiden - stangen holderen kan gjøre det mens du er opptatt med andre steder. Det andre er at du kan la stangholdere holde flere poler. Montering av en fiskestang holder i båten er langt fra den mest komplekse prosjekt du kan påta seg, men det fortsatt tar grundig vurdering og planlegging.

Bruksanvisning


•  Still stangholder monteringsbrakett så nær den øvre kanten av ripa (den siden av båten) eller toppen av akterspeilet (bakveggen av båten) som mulig. Sett et fett blyant i skruehullene på monteringsbrakett og lage et merke som nær sentrum av monteringsskruehullet som mulig for å markere stedet for å bore et pilothull for festeskruen.

•  Fjern festebraketten og bore 1/8 tommers pilothull for å veilede de skruene som vil hullet monteringsbraketten.

•  Sett monteringsbraketten til sin tiltenkte posisjon med logoen på braketten riktig side opp. Tråd skruene gjennom monteringsbraketten hull i pilothull så langt du kan med hånden. Ferdig stramme skruene med en skrutrekker til toppen av hodet på skruen er er på nivå med ansiktet til monteringsbraketten.

•  Sett stangholder i festebraketten; vil det bare gå i en vei.

Tips og advarsler


  • Velg ditt stangholder og dens monteringsstedet nøye, basert på dine fiskevaner og antall stenger du vanligvis bruker.