Hovudside

Hvordan du rengjør en Tower Fan

by Walther

Tårn fans 'liten overflate fotavtrykk og høyde på kjøle vind gjør dem nyttige for små mellomrom. Akkurat som vanlige fans, tårn stil fans samle mye støv med bruk. Mens vanlige fans er vanligvis laget for å tas fra hverandre for rengjøring, de fleste tårn fans bevise problematisk å rengjøre med en støvsuger og klut måten de fleste produsenter anbefaler. Med noen få enkle verktøy, kan du rengjøre og vedlikeholde tårn fans så en kjølig bris ikke å bety en støvete hjemme eller på kontoret.

Bruksanvisning


•  Still tårn fan foran deg, unplugged, i et område trygt å rydde i. Ta på vernebriller og maske for å holde støv og rusk ut av dine øyne og lunger under rengjøringen.

•  Ta av panelet ved å fjerne skruene, hvis modellen har et panel. Hvis din ikke har et panel, hopper du til trinn 3. Plasser skruene i den lille bollen satt både panelet og bollen til side.

•  Rist boks med komprimert luft godt i 30 sekunder. Hvis du bruker en luftkompressor, gjelder luftstrømmen og slå luftkompressoren på, slik at det å bygge opp trykket for Manufacturera € ™ s anbefalte tiden (typisk 30 sekunder til to minutter).

•  Bruk trykkluft for å blåse støvet av panelene, med sikte på ikke bare på overflatene, men i synlige tilgjengelige sprekker, starter på toppen av viften og jobbe deg nedover.

•  Vri vifte tårnet 180 grader. Bruk en børste til å rense bort eventuelle gjenværende støv og skitt på viften. Hvis du måtte fjerne et panel, sette panelet tilbake på plass og fest med skruene. Plugg fan og slå den på.