Hovudside

Hvordan få Svart Permanent Marker Ut av Fabric på en Couch

by Walther

Hvordan få Svart Permanent Marker Ut av Fabric på en Couch

En svart permanent markør anses permanent fordi det er klassifisert som vannbestandig, fester seg til de fleste overflater og bruker fargestoffer. Hvis barnet ditt får en tak i en permanent markør og trekker på sofaen, kan det være svært vanskelig å fjerne. Svart permanent markør vil føre til en flekk på noen sofaen. Det er viktig å prøve å behandle flekken så snart som mulig for å øke sjansene for å fjerne den.

Bruksanvisning


•  Påfør en liten mengde rubbing alkohol til en ren hvit klut. Pass på at kluten er bare fuktig og har ikke fuktighet.

•  Blot duken på svart permanent-markør flekken. Den svarte markør bør overføre på kluten. Pass på å ikke skrubbe på flekken fordi det kan gjøre det verre.

•  Fortsett blotting den svarte permanent-markør flekken til flekken er borte. Dette kan ta en liten stund, så husk å være tålmodig.

•  Hvis rubbing alkohol ikke effektivt fjerne flekken, prøve å bruke ikke-aceton spiker-polish remover. Bruke ikke-aceton spiker-polish remover på samme måte som rubbing alkohol: Blot, ikke gni.

Tips og advarsler


  • Test alltid et lite synlig sted på sofaen med rubbing alkohol eller ikke-aceton spiker-polish remover for å sørge for at stoffene ikke vil skade stoffet.