Hovudside

Hvordan å polere Finish på Tregulv

by Walther

Hvordan å polere Finish på Tregulv

Med litt stell og vedlikehold, kan tregulv vare så lenge hjemmet der de er installert. I løpet av årene, finish kan kjedelig og dype riper vil trolig skje. På dette punktet, må du fjerne den gamle finish, sand på gulvet og bruke en ny finish. Polering gulvet vil forlenge tiden mellom hver komplett lakkering jobb.

Bruksanvisning


•  Sweep gulvet for å fjerne oppsamlet skitt og rusk. En kost vil plukke opp det meste av skitt, men et vakuum vil også rense sømmene mellom gulvplankene. Bruke et vakuum uten en beater bar for å unngå riper i gulvet.

•  Fukt en klut med et rengjøringsmiddel spesielt utviklet for tregulv omsorg. Ikke bruk en ammoniakk-basert produkt eller en som inneholder oljer. Disse kjemikaliene kan kjedelig og redusere levetiden til slutt. Den gulvprodusent eller installatør kan anbefale et produkt.

•  Lett jobbe fuktet klut til tyngre flekker, som for eksempel slitasje og svarte merker etter sko og hæler. Arbeid kluten akkurat nok til å fjerne mesteparten av skrapemerker eller mark.

•  Spray rengjøringsmiddelet på gulvet og buff den inn med en frotté mopp på en roterende hode. En 8-by-14-tommers mopp hodet dekker gulvet raskt, og det roterende hodet gir en bedre rekkevidde rundt kabinett sparkeplater og hjørner. Arbeid i seksjoner slik at renere ikke tørker på gulvet.

•  La gulvet tørke helt før du fortsetter foten trafikk.

Tips og advarsler


  • Unngå å bruke voks og polish på gulv ferdig med uretan produkter som kan vil forlate gulv for glatt å gå på. Rengjøring og polering av gammel maling er alt som kreves for å holde dem ser bra og gir gode resultater. Ikke bruk vann til å rengjøre tregulv, og ikke suge veden med rengjøringsmidler. Tre vil utvide når det er vått, og planker kan vridd.