Hovudside

Hvordan identifisere Sørøst Texas Trees

by Walther

Hvordan identifisere Sørøst Texas Trees

Trær i den sørøstlige regionen i Texas må kunne tåle mye varme og regn. For best vekst, de må plantes i godt drenert jord som holder fuktighet. Noen trær vokser beste nærheten sumper og elver, mens andre foretrekker skog og skogmark. Sørøst Texas trær kan bli identifisert i en rekke måter, inkludert deres blader, frukt og bark.

Bruksanvisning


•  Undersøk størrelse, form og tekstur av bladene på treet. Sørøstlige Texas trær har et stort utvalg av forskjellige former og størrelser av blader. For eksempel har skallet sypress tre fjærlett lys grønne blader som skifter til en gulaktig rust farge ved fall. Southern Magnolia Bladene er læraktige mørkegrønne og vokse opp til åtte inches lang og fem inches bred. Sweetbay magnolia Bladene er grønne på toppen og hvit på undersiden, mens sørlige Catalpa tre bladene er hjerteformet og vokse opp til 12 inches lang. Cherry laurbær tre bladene er elliptisk-formet med en skinnende læraktig tekstur.

•  Analyser form og farge på blomster på treet. Sørøstlige Texas trær har mange clustering blomster som de sørlige Catalpa, mens andre trær har hvite fragranted blomster som sørlige og Sweetbay magnolia. Southern Catalpa treet blomster er trompet formet, blomst på våren og er to inches i diameter. Magnolias har kremhvite voksaktig-teksturert blomster som har seks til tolv kronblad.

•  Se på frukten på treet. Frukt på trærne i den sørøstlige delen av Texas kommer i en rekke farger og former. For eksempel har pecan treet en mørk brun grovt strukturert frukt. De er oval eller avlang. Svarte gummitrær har 1/2 tommers bær som er svart i fargen. Kirsebærlaurbærtrær har blåaktig-svart bær som vises på grenene gjennom hele vinteren.

•  Undersøk tekstur og farge av barken på treet. Trær i sørøst Texas kan ha glatt eller svært grov tekstur bark og utvalg i farger fra grå til brun til rød. Skallet sypresser har grå-brun til rødbrun farget bark, mens svart gummitrær har rødbrun til grå bark. Svart tannkjøtt bark er dypt ridged med diamantformede plater. River bjørketrær har fint glatt bark som er sølvgrå inntil barken skrelles, utsette en rødbrun bark. Sørlige Catalpa trær har gråaktig bark som er grov i teksturen.