Hovudside

Slik Care for en Bamboo Orchid

by Walther

Slik Care for en Bamboo Orchid

Bambus orchid (Arundina bambusifolia) er så-navnet fordi det stammer har en gresskledd, segmentert, grønne utseende som det av bambus anlegget. Det er innfødt til Asia, hvor det blomstrer året rundt med en behagelig duft. Blomstene er en delikat lilla eller rosa og blomst, ett om gangen på stilkene holder 10 eller flere knopper. Bambus orkidé er vanskelig å vokse innendørs, men kan bli dyrket av en erfaren gartner i ideelle forhold.

Bruksanvisning


•  Finn område i ditt hjem eller drivhus som mottar den lengste mengde direkte sollys. Sette bollen på en solid benk eller bord i denne plasseringen og sette småstein i bollen; tilsett vann til like under overflaten av småstein. Still orkide potten i bollen, på toppen av småstein.

•  Fyll vannbeholderen i luftfukteren ifølge retninger; plasser maskinen i rom i nærheten av orkide plante og koble den til. Slå den på og justere luftstrømmen slik at en varm tåke når bladene.

•  Vann anlegget moderat med destillert eller regn vann når jorda føles tørr. Gjødsle månedlig i henhold til instruksjonene på etiketten gjødsel.

•  Flytt bambus orkide utendørs i fullt sollys i løpet av de varme månedene (65 grader eller høyere) for å gjøre det mer sannsynlig å blomstre. Mist ofte med anlegget mister eller en sprayflaske fylt med vann.

Tips og advarsler


  • Røtter kan vokse over kanten av en orkidé potten, men det doesnâ € ™ t trenger å bli repotted inntil kroppen av anlegget overgrodd kanten. Hvis du må repot din bambus orkide, bruk en stor gryte med massevis av drenerende masser i bunnen og en potting blanding som er spesielt formulert for orkideer (ikke bark, steiner eller andre porøse medier).
  • Hvis din orkide planten er i et vindu, snu potten 90 grader hver dag for å unngå at anlegget lean mot solen.
  • Varm luftfuktere bære noen risiko for skålding; overvåke barn og kjæledyr der de er i bruk. Siden du skal kjøre den luftfukter hele tiden, sjekk vannbeholderen ofte slik at det ikke vil gå tørr.