Hovudside

Hvordan å pode Patio Peach Trees

by Walther

Forplanter og pode fersken trær er en kreativ og nyttig middel til å generere ekstra inntekter. Rotstokken for fersken trær kan dyrkes fra noen fersken pit. Når den nye treet er to år, det kan bli podet med en vellykket fersken treet med en ønsket variasjon av frukt og solgt.

Bruksanvisning


•  Skjær hjemmedyrkede rotstokken i bagasjerommet i en vinkel omtrent en fot over jorda linje. Unngå saging bevegelser når du gjør dette kuttet for å sikre at de innvendige årer av treet ikke blir skadet. Som fersken trær er naturligvis mindre enn andre frukttrær, er genetisk dverg rotstokken ikke nødvendig, men noen varianter er mindre enn andre. Husk at rotstokken bestemmer størrelsen på treet og podet grener, variasjonen av frukt. I tillegg, i henhold til bestefars Orchard - en Michigan barnehage som spesialiserer seg på frukttrær - jo mer dverg rotstokken, jo raskere treet vil bære frukter.

•  Velg en sunn pinne fra en annen fersken tre som er omtrent samme diameter som rotstokken og fjerne det fra tree.the stick bør ha rikelig med bladknopper, men ingen faktiske blader.

•  Skjær pinnen i en vinkel, på samme måte som du kutte rotstokken.

•  Plasser de to anleggene sammen slik at de fra en lang stamme. Prøv å matche opp så mye av den midtre delen som mulig. Ved poding av trær, det tynne grønt sjikt like under barken på hver brikke trenger å stille opp, slik at de vil vokse sammen og danne en vellykket transplantat.

•  Pakk felles med pode tape til å holde den på plass. Hold pode tape på plass før det er synlig ny vekst på budstick og podet området vises fusjonert.