Hovudside

Hvordan Trim en Yucca treet

by Walther

Yucca er det vanlige navnet gitt til en familie av busker og trær som vokser i ørkener og andre tørre miljøer. Yucca plantene er vanligvis vokst pryd på grunn av deres stark, geometrisk form og gigantiske blomster. Flere medlemmer av yucca familien vokser i et tre-lignende form. Individer vokser yucca trær kan av og til ønsker å trimme og beskjære sine yucca trær.

Bruksanvisning


•  Observer yucca treet for å finne ut hva slags utstyr du trenger. Kjøttet av yucca trær er vanligvis av en myk natur og ikke krever regelmessig løvtre skjæreutstyr. Hagesaks er tilstrekkelig for tynnere grener på en yucca treet, men det kan være lurt å bruke en håndsag hvis trimming et tre som har en stor koffert eller gren omkrets.

•  Finn ut hvor du ønsker å trimme yucca treet. Hvis trimme en yucca treet å bare forkorte den, kuttet på den nærmeste delen av treet der greiner av. Hvis kutte en yucca å fjerne døde eller syke greiner, kutte flere inches under døde eller syke området. Oppmerksom på hvor du ønsker å gjøre kutt. Hvis nødvendig, sette opp en stige slik at du trygt kan nå denne delen av treet.

•  Trim treet med saks eller en sag. Uavhengig av utstyret du bruker, gjør et rent kutt med begrenset sprekker eller grove kanter. Skal du kutte på et litt på skrå nivå slik at regnvann ikke samler på kutt området.

•  Kast de beskjæres grenene på treet. Hvis trimming ble utført for å fjerne syke plante grener, forkaste avskjær godt vekk fra treet for å hindre at sykdommen oppstår igjen.

Tips og advarsler


  • Yucca treet vil vokse nye grener nedenfor området hvor du gjør en cut.Plant endene av sunne yucca greiner ned i bakken og vann daglig for å vokse nye yucca trær fra borekaks.
  • Yucca blader kan være taggete og svært skarp, og kan utgjøre en fare når beskjæring dem. Bruk lange ermer, lange bukser og hansker. Vernebriller er en god idé, også.