Hovudside

Mørk vinterBakgrunns Blomster

by Walther

Mørk vinterBakgrunns Blomster

Hvis du er ute etter mørke-hued blomster til å fylle ut dine vinterlige buketter eller center, og deretter vurdere blomster i nyanser av dyp rødt, brent oransje, lilla og enda blå. Mettende blader som er glossy - for eksempel de som finnes i kristtorn anlegget - også gjøre ideell vinter filler grønne. Vær kreativ, og velge blomster som du liker. Også holde en blomst duft i tankene. Eucalyptus, for eksempel, er et grønt filler som gjør en fin tillegg til et vinterlig hvit floral display. Men det er besk og noen ganger ansett som et påtrengende duft av dem som foretrekker mildere dufter.

Roser


Velg roser i dype fargetoner. Du kan kjøpe roser i dyp rødt, lilla og appelsiner. Du har også muligheten til å kjøpe roser som har blitt farget en farge som du ønsker for din bakgrunn filler farger, for eksempel svart eller blå. Til slutt, er det mulighet for å kjøpe lavendel roser. Spør blomsterhandler hva rose alternativer er tilgjengelige for din sesong blomst midt eller bukett.

Holly Planter


Velg sprigs av kristtorn for en festlig, elegant tillegg til din vinter bukett eller floral midtpunktet. Kristtorn anlegget gir to vinterlige elementer - sine grønne, blanke, stikkende blader og sine festlige, runde røde bær. Du kan veve Holly Springs i et vinterlig blanding av hvite roser, liljer, nelliker og Star of Bethlehem blomster.

Amaryllises


Amaryllis er en delikat og interessant vinter blomst som kommer i en rekke dype fargetoner. Du kan velge amaryllis i dyp rød, hvit med røde detaljer, lilla og oransje. Amaryllis kan være den viktigste blomsten av en midtpunktet på grunn av sin unike petal form. Som bakgrunns blomster, de gir eleganse og kreativitet.