Hovudside

Hvordan lage en Wood Cornice Board

by Walther

En tre gesims forbedrer utseendet på et vindu og gir den et ferdig touch. Veden bord montert langs toppen av vinduet legger en dekorativ touch til vinduet og dekker gardin stang. Lage og installere en tre gesims bord fungerer som en rimelig, men dramatisk ansiktsløftning som gjør vinduet skiller seg ut i rommet. Avhengig av personlige preferanser og tildelt budsjett, kan du lage en enkel boxlike gesims eller feste kronen langs øvre kant.

Bruksanvisning


•  Mål bredden av gardinskinnen, og dybden av de nyanser eller gardinene for å bestemme bredden og dybden av gesimsen. Tilsett 1 tomme til hver måling for å gjøre en innrømmelse av indre hjørner, og skrive det på papir. Også bestemme hvor langt ned du vil gesimsen å henge over toppen av gardinene. Vanligvis 6 til 8 inches av overheng er tilstrekkelig. En tre gesims består av fire stykker - en front, to sider og en topp.

•  Bevel kutte hver ende av en-by-6 foran bord i en 45-graders vinkel. Også bevel den ene enden av et sidestykke i en 45-graders vinkel. Sett sagen på 90 grader, og kutte den andre enden av hver sidebrett i ønsket lengde.

•  Lim gjæring eller koniske ender av fronten og sidene. Bli med i gjærings slutten av hver side til endene av fronten. Forsterk hvert ledd med tre 1-tommers galvaniserte stål brads.

•  Skjær styret for toppen av gesimsen til størrelse slik at den passer i flukt over forsiden og to sider. Trim overflødig lengde om nødvendig.

•  Lim eksponerte kantene på front- og sideplater. Senk toppen jevnt over den limte delen, og trykk den lett å etablere god kontakt. Sett 1 1/2-tommers ledning brads hver sjette inches langs øverste brettet til å bli det til styrene direkte nedenfor.

•  Skjær to lengder av kronen for sidene, hver 1 cm lengre enn lengden av sidene. Skjær to motsatte 45-graders kutt over endene av hver del for å få plass til høyre og venstre hjørne. Også kutte molding for forsiden, og gjærings hver ende.

•  Plasser gesimsen på bordet slik at den hviler over sin øverste brettet. Lim på baksiden av et lite stykke molding for siden, og bli med den på plass. Forsterke felles med en rad med 1-tommers brads. Lim gjærings slutter og baksiden av frontstøpekanten før han begynte det å gesimsen. Forsterke denne stripe av molding til gesimsen med 1-tommers brads. Gjenta prosedyren til å lime og tråkle den andre korte lengden på molding over den andre siden av gesimsen.

Tips og advarsler


  • Bruk en 1-by-8 tommers bord hvis du vil gesimsen å henge ned 8 inches fra toppen.
  • Sand overflaten av gesimsen å fjerne inkonsistens. Hvis male tre, påføre et lag med primer over overflaten på forhånd og la det tørke.