Hovudside

Suede flekkfjerning for en Chair

by Walther

Suede er notorisk vanskelig å fjerne flekker. Suede tolererer ikke vann. Faktisk, hvis du prøver å bruke vann for å fjerne flekker på stolen, du kjører risikoen for å spre flekken, gjør en ny vann flekk eller begge deler. Likevel bruker de riktige produktene og litt tålmodighet, mange semsket flekker kan fjernes.

Regelmessig flekkfjerning for Suede


Bruk en tørr klut umiddelbart for å tørke opp så mye av væsken som mulig. Tillate den gjenværende flekk å tørke. Hvis flekken er liten, kan du bruke en hvit blyant viskelær å gni forsiktig bort flekken. Hvis flekken er større, kan du bruke et stykke fint sandpapir for å gni bort flekken. Bruk milde, sirkulære bevegelser. Etter at flekken er borte, børste vekk med en spesialisert semsket pensel for å gjenopprette utseendet på semsket skinn.

Ved hjelp av flytende løsemiddel


Hvis flekken ikke går av med et viskelær eller fint sandpapir, påfør destillert hvit eddik på flekken med en bomullspinne. Gni flekken med en klut og la den tørke. Deretter prøve viskelær eller fint sandpapir igjen. Ikke bruk eple cider eddik eller annen eddik som har en farge, da dette vil farge stolen videre. Stolen kan lukte svakt av eddik i noen timer eller dager etterpå, avhengig av hvor mye eddik du har å bruke.

Hindre fremtidige Flekker


Folk sier at noen ganger den beste behandling er forebygging og dette er definitivt tilfelle når det kommer til semsket møbler elementer. Møbler og lær fagfolk kan plassere en beskyttende, usynlig belegg på semsket skinn for å gjøre det mer motstandsdyktig mot flekker. Dette er definitivt en god investering.