Hovudside

Hvordan åpne en Gojo såpedispenser

by Walther

Hvordan åpne en Gojo såpedispenser

Gojo såpedispensere bruke en type kassett refill å gjøre å endre en tom såpedispenser en mye enklere oppgave enn med andre typer dispensere. Alt du trenger å gjøre er å åpne front og bytte patronene. Imidlertid er trikset du må vite hvordan du åpner Gojo såpedispenser. Det er ingen knapper eller piler som viser hvor du skal presse for å åpne den, men det tar bare noen få sekunder når du lære hvordan.

Bruksanvisning


•  Klem toppen av Gojo såpedispenser, trykker på sidene i mot hverandre. En låsen holder dekselet av dispenseren på toppen og kan være vanskelig å åpne de første gangene du fylle opp din såpedispenser.

•  Lytt etter et klikk på dekselet løsner fra låsen som holder den på plass. Trekk dekselet fremover og senk den. Det skal henge fra bunnen av såpedispenser. Dekselet trenger ikke å bli fjernet helt. Den kan være festet i bunnen.

•  Fjern den tomme pakke med flytende såpe og erstatte med en ny pakke. Sørg for at pakken er på plass inne i Gojo såpedispenser.

•  Løft dekselet tilbake på plass og trykk fast mot toppen av såpedispenser. Låsen skal klikke på plass og såpedispenser dekke vil holde seg på plass når du slipper den. Tug forsiktig på forsiden av dekselet for å sørge for at låsen fanget riktig og at dekselet er ikke løs. Hvis den er løs og dekselet faller åpen igjen, skyver du den i hardere til du hører et klikk.