Hovudside

Ved å plante en flaske børste treet i Florida

by Walther

En tropisk eviggrønt tre eller busk, flaskebørste (Callistemon citrinus, C. rigidus og C. viminalis) vokser godt i US Department of Agriculture soner 9 til 11. ikke som en invaderende arter i delstaten Florida, er det mye brukt som pryd.

Planting Time Frame


Flasken børstetreet ikke tåler transplantasjon samt et stort tre, slik at transplantasjon når det fremdeles er forholdsvis liten. Treet kan plantes hele året, men frøene skal plantes i vårmånedene. Strø frøene på jordas overflate og dekker ikke å oppmuntre spiring.

Planting Krav


Plante flaskebørste i fullt sollys for de beste blomstrende resultater. Space trær minst 10 til 15 meter fra hverandre for å tillate vekst rom. Treet foretrekker sandholdig leirjord som er godt drenerende. Når etablert, tåler flaskebørste treet tørke godt.

Betraktninger


Vurdere å plante den flaske børste treet på et sted med litt vind beskyttelse, fordi det kan bryte under en storm. Treet tåler mild saltsprut. Det drar nytte av vanlige anvendelser av gjødsel. Unngå å plante treet i altfor våt jord, fordi det er utsatt for rot råtne.