Hovudside

Hvor lenge Flowers Sist på Crabapple trær?

by Walther

Hvor lenge Flowers Sist på Crabapple trær?

Crabapple trær (Malus arter) tilbyr delikate skjønnhet våren. Dessverre har deres blomstrer ikke vare evig, men trærne gir skjønnhet på andre måter. De er små til middels størrelse og verdsatt for sine blomster, fargerike frukt og vekst vaner. Crabapple trær produsere attraktive grønn, rødlig eller bronse forlater i sommer. På sensommeren, frukt slår farge, fra lilla til gul. I vinter, uvanlige forgrening og bark egenskaper gir skjønnhet til ellers dystre landskap.

Bloom Tid


Ifølge Colorado State University Extension hjemmeside, varer crabapple blomstrende periode en til to uker, avhengig av variasjon og værforhold. Som alle andre blomster, individuelle crabapple blomstrer bare vare frem til jobben er ferdig, når de blir bestøvet. Den bestemt tidsramme crabapple blomster vises i våren avhenger av variasjon, plasseringen høyde og værforhold. Noen crabapple varianter vanligvis pleier å blomstre tidlig i sesongen, mens andre blomstrer midseason og andre nær sesongen er slutt. Ved å plante ulike sortar, kan gartnere forlenge blomstringsperioden for noen uker lengre.

Blomstrende Kjennetegn


Crabapple blomstrer, som kommer ut før eller med treets blader om våren, dukke opp i hvitt, rosa eller rødt. Noen crabapple varianter er alternative bærere, ved at de blomstrer og produserer frukt tungt bare hvert annet år. Colorado State University Extension hjemmeside beskriver crabapple blomsterknopper som attraktivt selv før de åpner. De utvikler farge som de hovne opp, i det som kalles ballongen eller knopp scenen. Utvidelsen bemerker at ballongen er enda noen ganger en annen farge enn den endelige blomst - en crabapple ballong kan være rødlilla men blomster senere åpen i rosa eller hvit. Men de fleste blomstene har en tendens til å ha rosa knopper.

Frukt


Etter blomster er befruktet, utvikler de til frukt. Crabapple frukter variere i størrelse, men er mindre enn 2 inches i diameter. Mens alle crabapples er spiselige, frukt av mange pryd crabapples er bitter og må tilberedes og søtet før de blir spist, for eksempel i syltetøy. Frukten tiltrekker seg dyr, særlig fugler.

Forplanter Crabapple Trees


De fleste crabapple trær er mellom 15 til 25 meter høy og 4 til 25 meter bred ved forfall. De vokser i former som er oppreist kolonner, stående ovaler, oppreist runder og at spredningen horisontalt eller med bøyde-over grener, som gråtende piletrær. De er også enkelt- eller flerstammet. Røttene til bare-rotvekster må holdes tørker ut før planting; holde dem innpakket i vått burlap eller våt sagflis hvis planting er forsinket. Plante om våren i stedet for å falle. Valgte et sted med godt drenert jord, fortrinnsvis med en pH-verdi på 5,5 til 6.5. Grave plantehullet bredt og dypt nok slik at røttene er i stand til å spre seg naturlig. Container-dyrket planter er plantet på samme måte, men deres røtter bør dras fra hverandre forsiktig for å oppmuntre dem til å vokse ut i jorda. Plassere treet på samme dybde som den var i beholderen. Fylle jord og tamp det lett rundt røttene. Tilsett vann gradvis rett etter planting.