Hovudside

Hvordan fikse en Leaky varmeelement

by Walther

Hvordan fikse en Leaky varmeelement

Elektrisk varmtvannsbereder enheter bruker varmeelementer til å opprettholde varmtvanns temperaturer inne i vanntanken. Når varmt vann forsyninger fra bad og kjøkken kraner begynner å kjøle eller kjøre kaldt, kan en lekk varmeelement være å klandre. Fikse problemet innebærer å finne og erstatte den defekte varmeelement.

Bruksanvisning


•  Koble den elektriske strømmen til varmtvannsberederen for å unngå elektrisk støt. Unnlatelse av å koble fra strømmen kan medføre noen bearbeiding, eller ikke-lekker varmeelementer for å brenne ut. I praksis bør strømmen til varmtvannsberederen være avslått når vanntanken er tom eller under anbefalt nivå.

•  Lukk av kaldt vann ventil som mater vanntanken. Kaldt vann linjer løper ut i toppen av tanken med en ventil som slår strømmen på og av. Bruk en hageslange for å tømme varmtvannstanken i en utendørs avløp eller annet ønsket sted. Fest hageslange til tankens tømmeventilen plassert på bunnen av vannbeholderen. Vri spaken på ventilen tillater vann å strømme ut av tanken. Før du tømmer tanken, sikre vanntemperaturer har avkjølt nok til å unngå å bli skåldet. Åpne en varmtvannskran til enhver vask, badekar eller avløp nær tanken sted å tillate luft inn i rørsystemet. Dette vil bidra til å drenere vann fra den nedre delen av tanken.

•  Koble eventuelle ledninger som går til varmeelementet før du forsøker å fjerne det. Varmeelementet vises som en stor firkantet knott på siden av tanken. Knotten bør ha en "varmeelement" inskripsjon eller etikett på forsiden. Når skrudd ut, vises elementet som en lang metall spiral. På noen varmtvannsberederen modeller, varmeelementet skruer inn en stor åpning, slik at du kan trenge en stor pipenøkkel for å fjerne elementet. Den manuelle varmtvannsbereder gir spesifikasjoner for den type erstatning element nødvendig, som du kan kjøpe på forhånd, selv om du tar feil element inn i butikken kan bidra til å sikre en riktig montering erstatning element.

•  Rens åpningen der varmeelementet går med en tannbørste eller en annen middels hard børste. Varmtvannsberedere har typisk en øvre og nedre varmeelement. Ved å erstatte den nedre varmeelement, bør en hvilken som helst skala oppbygning langs tankbunnen bli fjernet på dette tidspunkt. Sette inn et vakuumslangen gjennom åpningen igjen av elementet, slik at den berører bunnen av tanken. Vakuum ut bunnflaten av tanken.

•  Påfør en rørgjengeforsegling eller teflon gjengefett på gjengene inne i varmeelementet åpningen. Gjelder det samme for det gjengede parti av det nye varmeelement. Disse materialer bidrar til å produsere en ren elektrisk forbindelse mellom varmeelementet og varmtvannsberederen.

•  Sett varmeelementet inn i vannbeholderen. Fest de elektriske ledningene som går til varmeelementet. Spesifikke pol-til-ledning vedlegg dona € ™ t saken, så enten ledning kan feste til enten pol på elementet. Slå av alle varmtvannskranene i hjemmet som ble slått på for å gi lufttrykket. Fjern hageslangen fra tanken, og lukk avløpsventilen. Re-fyll vann ved å slå på det kalde vannet ventil på toppen av tanken. Tanken vil fylle raskere hvis det kalde vannet mateventilen åpnes forut for åpning av den nærmeste varmtvannstappekran. Når tanken er fylt, gjenopprette elektrisk kraft til varmtvannsberederen enhet.

Tips og advarsler


  • Unngå å åpne trykkavlastningsventilen som fører til varmtvannsberederen ved tømming av tanken. Dette kan føre til at ventilen forbli delvis åpen, selv etter stengetid.
  • Glemme å slå av det kalde vannet linje før du tømmer vanntanken kan føre til store mengder vann til å strømme ut av tanken avløp.