Hovudside

Kleeneze Ovn Rengjøring Produkter

by Walther

Noen rengjøringsoppgaver er mindre gøy enn å takle brent sot i ovnen. UK-baserte Kleeneze selger fire produkter som lover å gjøre jobben litt lettere, samt en til å hindre utslipp fra stikker til ovnen i første omgang.

Kleeneze


Hjem shopping selskapet Kleeneze startet i England i 1923. I dag opererer selskapet i Storbritannia Irland, Tyskland og Nederland. Den Kleeneze selskapets rengjøring, husholdning, skjønnhet og helse produkter selges gjennom uavhengige distributører, som leverer kataloger til husholdninger eller oppfordrer kunder til å bestille på nettet. Selskapet sier sin visjon er å være "vennlig ansikt av hjem shopping."

Ovn Mate Cleaners


Kleeneze selger flere typer rengjøringsmidler som kalles Oven Mate. Skum spray renere hjelper opprettholde ovner mellom dyp rengjøring, og kan også brukes på matlaging panner og retter, og i mikrobølgeovn for å fjerne brent-på mat. Gelen produktet kan males på med en børste for å fjerne bakt-on fett i ovner, griller, og panner, mens spray-on glass og keramisk komfyr-top renere fungerer på glass ovnsdørene og komfyr brennere.

Oven Cleaning Wipes


Kleeneze Oven Cleaning Wipes tilbyr en rask måte å rengjøre ovnen, glass ovn dører, brennere og mikrobølgeovner. De lett slipende tekstur skrubber bort skitt og avfettingsmidler bidra til å kutte gjennom bakt-på fett og oljer. Serviettene kommer i en pakke på 18.

Oven Liner


Deluxe Tørk Clean Oven Liner reduserer behovet for hyppig full ovn rengjøring. Den gjenbrukbare nonstick ark er plassert på nederste rille i ovnen for å fange drypp og søl. Duken er skinnende sølv overflate bidrar også reflektere varme i ovnen.