Hovudside

Hvordan Plant & Prune Bare Root Peach Trees

by Walther

Hvordan Plant & Prune Bare Root Peach Trees

En rekke fersken trær kan vokse lett i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 9, selv om mange fersken trær gjør best i varmere klima i soner 8 og 9. Plant den nakne-rot fersken treet i løpet av vinteren, mens treet er sovende, så det kan venne seg til de nye voksende plassering.

Bruksanvisning


•  Velg en planting beliggenhet med full sol og god drenering. Arbeid jord i planting området med en rototiller eller hage spade ned til en dybde på 8 til 10 inches.

•  Pakk røttene på fersken treet med en gang etter å kjøpe det eller få det levert. Sørg for at røttene vises fuktig. Ikke plante en fersken treet med tørre røtter - det vil trolig dø. Sug røttene i en bøtte med kaldt vann for to til fire timer før planting.

•  Grav et hull for fersken treet som er dyp og bred nok til at røttene til å spre uten å bøye i hullet. Lag hullet dypt nok for treets pode union - en kul på den største stammen over røttene - vil sitte like over jorda nivå.

•  Plasser treet i hullet. Hold den i riktig høyde med en hånd mens du bruker den andre hånden til å fylle hullet med jord. Fortsett å fylle hullet, deretter tamp jorda godt ned.

•  Vann nyplantede fersken treet umiddelbart, mette jorda jevnt.

•  beskjære treet umiddelbart etter planting for å oppmuntre riktig vekst. Hvis trestammen største diameter er mindre enn 3/8 tomme, skjære ned på stammen til en høyde på 18 til 24 inches over jordnivået for å oppmuntre til riktig grenvekst. Det blir ingen flere grener på et tre av denne størrelsen - de vil begynne å vokse etter planting.

Hvis trestammen har en diameter på 1,2 cm eller mer, la 04:57 grener - stillas stammer - som ansikt nord, sør, øst og vest (kjent som kardinal directiosn). Trimme ca 3 inches fra hver stamme å stimulere vekst.

•  Place 4 inches av organisk mulch over jorda. Hold mulch ca 4 inches bort fra treet og spre den ut i en to-fots radius.

•  Se for ny vekst på fersken treet under den første vekstsesongen. Hvis du fjernet alt, men midtstammen, tillate 04:57 stillas stilkene å vokse i himmelretningene. Som treet vokser hele sommeren, fjern eventuell ny vekst for å beholde bare 4:57 stillas stilkene vokser kraftig.