Hovudside

Pære Planting Instruksjoner

by Walther

Planting blomsterløk legger variasjon til hagen din, spesielt på våren når huseiere ofte titte ut vinduene sine på jakt etter et snev av våren. Seeing anbud skyter titte opp gjennom den kalde bakken mars fører til en rekke hardføre blomster som Hyacinth, tulipaner og påskeliljer. Planting våren blomstrende pærer forskjellig fra plante sommerblomsterløker. La oss se på noen pære planting instruksjoner for både vår og sommer blomstrende løker.

Generelt Bulb Care


Pærer krever litt annen behandling enn potteblomster. Alt som trengs for å skape en fantastisk plante ligger innenfor den runde formet pære eller tuber. Våren blomstrende pærer pleier å være rund i formen mens sommer blomstrende løker har uregelmessig, langstrakte former. Pærer krever beriket jord og rikelig med sollys for å trives. Bland tilsetningsstoffer som humus og kompost i jorden for hagen din seng før planting enten type lyspære. Sørg for at solen er på plantene dine i minst 6 timer hver dag for å oppmuntre levende blomster og sunn spredning av blomstene.

Hyasinter, påskeliljer og tulipaner


Disse tre typer pærer ofte pryde hager rundt bygningene i et teppe av kontinuerlig farge. Det er fordi disse plantene ser best når plantet i grupper. Tradisjonelle våren blomstrer er ganske hardfør og krever svært minimalt med omsorg å gi stadig flere blomstrer hvert år. Påskeliljer spredt prolifically med svært lite omsorg. Bruk en pære planter for enkel planting og plassere dine pærer i bakken før jordtemperaturen synker under 60 grader. Plass våren blomstrende løker om 3 til 4 inches fra hverandre på en dybde på ca 6 inches. Slipp pæren inn i hullet og dekke godt med jord. Legg mulch for å beskytte de nyplantede pærer fra harde fryser om vinteren.

Liljer


Velge en blandet utvalg av liljer kan skape et imponerende utvalg av blomster hele sommeren. Disse hardføre løkblomster virkelig krever svært lite vedlikehold så lenge du forberede jorda riktig. Liljer vil utvide til å fylle tomme plasser i dine hager ganske raskt. Dag liljer og tiger liljer bør plantes sent på våren når jord temperaturen kommer opp i minst 60 grader. Liljer bør plantes i et hull minst tre ganger så dypt som pære selv. Plant enkeltpærer ca 4 inches fra hverandre for å tillate for spredning. Disse pærene vil multiplisere med den påfølgende sommeren. Jorda bør holdes fuktig, men ikke våt. Liljer kan bo i bakken uten å bli fjernet og lagret for vinteren.

Georginer


Georginer er ømme planter når du er i pære stadiet, men vokse til å gi en fantastisk hardfør blomstrer på sensommeren og tidlig høst. Sørg for å kjøpe plante stakes og hage bånd for å støtte plantene siden de blomstrer kan bli ganske tung. Disse er gode skjære blomster for vakre arrangementer. Grave hull tre ganger så dypt som pære. Plant Dahlia pærer på siden ved å plassere forsiktig pæren i hullet. Fyll på med skitt og fast forsiktig over anlegget. Georginer bør være gravd opp i høst, rengjøres omhyggelig for smuss og lagret i en boks fylt med torvmose. Ikke dempe pærene og lagret dem i et tørt og kjølig sted med en temperatur over frysepunktet.