Hovudside

Hvordan bli kvitt av flaggermus

by Walther

Hvordan bli kvitt flaggermus. Flaggermus er ting horror filmer er laget av. Men flaggermus er faktisk gunstig pattedyr som konsumerer store mengder insekter, spesielt mygg. De kan også være sykdoms sendere, slik at vi ikke vil ha dem dele vår stue. Flaggermus er faktisk beskyttet av lover i mange steder, og dermed bli kvitt dem kan være en klebrig problem. Følg trinnene nedenfor for å kvitte seg med et balltre i ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Finn hvor flaggermus er roosting og deretter se etter innganger, vanligvis et loft, skorstein under skodder og ytterkledning, i takstein, soffitter og takutstikk. En flaggermus kan få i gjennom en åpning så liten som 1/4-tommers med 5/8-tommers. Gå ut i skumringen og observere hvor de dukker opp.

•  Fest excluders over hver åpning. Disse enhetene tillater flaggermus for å gå ut, men ikke inn igjen. De består av små biter av vindu skjermen stiftes over åpningen på toppen slik at flaggermus kan presse ut for å avslutte. Etter balltre utganger, de Excluder klaffene lukket og han ikke kan finne ut hvordan å komme tilbake igjen.

•  La eksklusjons skjermene på plass sju til ti dager for å gi flaggermusene en sjanse til å avslutte. Dette vil sikre at du blir kvitt alle balltre.

•  Fjern rister og forsegle alle åpninger med caulk, sement, eller stålull eller spiker små boards enn dem.