Hovudside

Stihl HT-75 Spesifikasjoner

by Walther

Stihl HT-75 Spesifikasjoner

Stihl ble etablert i 1926 av Andreas Stihl og begynte med produksjon av vaskemaskiner og forherdside planter. Siden den gang har Stihl vokst til en internasjonal distributør av utendørs maskiner som hekksakser, boreverktøy, vifter og motorsager. Den Stihl HT 75 er en stang pruner som lar brukerne å trimme høye trær, busker og andre typer vekst.

Drivstoff og tenning


Stihl HT 75 pole beskjæringssakser har en drivstoffsystem som bruker en all-posisjon membran type av forgasser. Forgasseren har en integrert brenselpumpe og et luftfilter laget av en metallskjerm med skumelementer. Tenningssystemet er en elektronisk magneto type tenning som bruker en NGK CMR 7A tennplugg. Elektrodeavstanden for tennpluggen er 0,02 inches og tennpluggjenger er 14mm ved 1.25mm og 0,37 inches lang.

Motor


Motoren for en Stihl HT 75 er en to-takts, ensylindret motor. Forskyvning for denne motoren er 1.55 cubic inches. Motoren produserer 1,3 hk og har et tomgangsturtall på 3000 rpm. Den slaglengde for sylinderen er 1,1 inches i dybden og boringen er 1,34 inches i diameter. Drivstofftanken har en kapasitet på 0,115 liter og bruker et drivstoff blanding med en 50-til-én-forhold av bensin til olje.

Kjede


Stihl HT 75 beskjæringssakser har en Picco Micro Mini oilomatic kjeden. Kjeden banen er 0,375 inches og stasjonsadresse måleren måler 0,04 inches. Denne kjeden har seks tenner, sju ved spesialtilbehør. Kabelarhjul bruker en spore type tannhjul. En roterende stempeloljepumpe justerer automatisk i henhold til driftshastighet, og gir kjedet med smøring. Smøresystemet har en kapasitet på 0,058 liter olje. Kjeden reiser med en maksimal hastighet på 68 km / h på full gass.

Spesifikasjoner


Den Stihl HT 75 har en rollomatic type styreskinne med et tannhjul nese. Lengden på baren er 12 inches. Dybdemåleren spenner 0,018 til 0,026 inches, justert for ulike tresorter. Dette pruner har en gassregulatoren og trigger interlock og et lysbilde kontroll som bruker motoren. Skyvekontrollen starter, stopper og holder motoren i gang. En choken har en varm og kald innstilling for å matche motorens temperatur.