Hovudside

Red Blomstrende trær

by Walther

Red Blomstrende trær

Røde blomstrende trær gjøre en utmerket landskapet valg. De røde blomstene legge spenning og sterke farger til enhver hage, og vil harmonere godt med planter som er oransje, gul, grønn eller hvit. Mange røde blomstrende trær er enkle å ta vare på, og kan tilpasses en rekke av jord og betingelser.

Red Buckeye


Red buckeye (Aesculus Pavia), noen ganger referert til som "scarlet buckeye" eller "kinaputt plante," er en innfødt tre i det sørøstlige USA, vest til sentrale Texas og så langt nord som Illinois. Vokser til en høyde på 8 til 10 fot, røde Buckeye blomstrer tidlig på våren med prangende røde klaser, eller "pigger," 6 til 10 inches lang med enkelte blomster 1-1 1/2 tommer i lengde. Bladene er ordnet i grupper på fem brosjyrer, fint tannet og mørk grønn. Red buckeye gjør best i USDA sone 5 til 9, i full sol til delvis skygge, i en rik, loamy jord. Det er i stand til å tolerere korte perioder med flom og er også mildt tørke-resistent.

Red Horsechestnut


Red horsechestnut (Aesculus x carnea) er en hybrid blanding av vanlig horsechestnut og rød buckeye. Den vokser til en høyde på 30 til 50 meter, og gjør best i full sol til lett skygge. Det krever et fuktig, godt drenert jord. Røde horsechestnut blomstrer i slutten av våren med rosa til røde blomster i erigert 5-8 tommers klynger. Det har motsatte, sammensatte blader, generelt med fem brosjyrer. Red horsechestnut vokser godt i USDA sone 5 til 8.

Crapemyrtle Centennial Spirit


Den "Centennial Spirit" sorten av crapemyrtle (Lagerstroemia indica) blomstrer med neon rød, lommelykt-formet blomster i slutten av juni. Vokser til en høyde på 8 til 20 meter, er det et lite tre med en oppreist voksende vane. Hardy i USDA sone 7 til 9, er Centennial Spirit crapemyrtle en favorittlandskap plante i hele Sør. Selv om funnet så langt nord som Maryland, pleier det å gjøre best i varmere klima. Centennial Spirit crapemyrtle vokser godt i full sol i en godt drenert jord. Det er tørke-tolerant, og ganske tilpasningsdyktig til de fleste jordtyper.

Adams Blomstrende Crabapple


"Adams" er en kultur av den blomstrende crabapple (Malus) som bærer røde blomster tidlig på våren. Vokser til en høyde på opp til 20 fot, er Adams tilpasningsdyktig til de fleste grunnforhold, men gjør best i en godt drenert jord. Den har en grønn løvverk skjær av rødt, og gjør en utmerket landskap tre. Adams blomstring crabapple gjør best i USDA sone 4a.