Hovudside

Hvordan bli kvitt maur og mark

by Walther

Hvordan bli kvitt maur og mark

Maur og larver som invaderer stua kan utgjøre betydelige problemer. Det er mer enn 12.000 kjente arter av maur i verden, og mens noen truer ditt hjem, kan de som gjør være kostbart. Snekker maur kan føre til tusenvis av dollar verdt av skade på eiendom hvis venstre ukontrollert. Larver, i mellomtiden, kan finnes overalt hvor uhygieniske forhold tiltrekke fluer. De kan dukke opp dypt i teppe og selv på huden av familiens kjæledyr. Det er lurt å kvitte hjem av disse skadedyr umiddelbart når du blir klar over dem, og treffe tiltak for å hindre dem fra å vende tilbake.

Bruksanvisning


Maur Ledelse


•  Følg mauren prøve å finne ut hvor de kom hjem og hva som brakte dem dit. Maur vanligvis arbeider sammen for å danne en slank sti mellom deres opprinnelse og destinasjon. Spore den visuelt fra ende til annen som de sannsynligvis kom inn gjennom en sprekk, og kom til en tilgjengelig matkilde.

•  Undersøke en maur under et forstørrelsesglass for å identifisere arter. Forskning de grunnleggende anatomiske trekk ved felles husholdning maur for å finne ut hvilken type som invaderte hjemmet ditt. Noen maur brodd eller bite, og andre kan være farlig for dine innendørs strukturer.

•  Støvsug opp maur, så mopp eller svamp området med såpevann for å fjerne luktsporet. Denne typen ikke-kjemisk rensing, spesielt når det gjøres ved inngangspunkt, er den beste måten å sikre maurene vil ikke umiddelbart tilbake.

•  Sanitize områder og containere som kan ha vært å tiltrekke maur. Søl og mat som har blitt utelatt eller feil lagret er de vanlige årsakene til invaderende maur. Sørg for at eventuelt søl og lekkasjer i huset blir tatt hånd om umiddelbart. Matbeholdere bør være fri for rester på utsiden, og forseglet eller oppbevares i kjøleskap.

•  Tett område med caulk hvor maurene var inn i ditt hjem. De kan ha kommet gjennom en rekke små sprekker eller åpninger. Installere døren feier for å hindre maur lett å komme inn i ditt hjem.

Maggot Ledelse


•  Trace alle husholdnings lukt tilbake til sin kilde. En larve problemet kan allerede eksisterer rundt rotting mat eller søppel, samt døde dyr eller dyr avføring.

•  Støvsug opp marken der de er funnet. Det er ikke nødvendig å bruke kjemikalier for å drepe larver, og støvsuging er den beste måten å sikre at ingen kryp får igjen for å tiltrekke seg andre insekter.

•  Unngå at larver fra å vende tilbake ved desinfiserende og screening ditt hjem. Fluene som forårsaker kryp kan bli tiltrukket av mange ting inne i huset. Ta enkle sanitære forholdsregler som å avhende utløpt kjøtt og råtnende frukt, og gjør at søppelkasser er fullt dekket. Installere skjermen dører og holde vinduer tett lukket.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig når du arbeider med insekter som de kan noen ganger føre biter, stikk, allergiske reaksjoner og bakterielle infeksjoner.