Hovudside

Slik finner du ut en Rough Åpning for Replacement Windows

by Walther

Slik finner du ut en Rough Åpning for Replacement Windows

Hvis du eier et hjem for varigheten av en 30-år boliglån, kan du står overfor oppgaven med å måtte installere utskifting vinduer. Siden hjem allerede har vinduer, må du kjøpe nye vinduer som vil passe inn i de grove åpninger i veggen med mindre du ønsker å pådra seg den ekstra kostnaden for å endre målinger av dagens vinduer. Det er viktig at du fjerner den gjeldende vindu før du kan måle den tøffe åpningen.

Bruksanvisning


•  Finn vinduet topp i den tøffe åpningen. Når du ser ut av hullet i veggen, syltetøy er de solide trekonstruksjoner på venstre og høyre for åpningen. De løper parallelt med hverandre. Se bort fra vinduet trim brukes på det forrige vinduet og eventuelle avskjeds strimler naglet til syltetøy. Du vil ikke bruke dem for å måle.

•  Mål avstanden mellom vindus syltetøy med et målebånd på toppen av den grove åpningen, midt i den grove åpningen og på bunnen av den grove åpningen. Registrere den minste av de tre målinger.

•  Plasser tuppen av målebånd mot øverst på venstre side av vinduskarmen nærmest innsiden av vinduet. Måle opp til du kommer til toppen av den grove åpningen hullet. Gjenta prosessen på høyre side av vinduskarmen. Spill den minste måling.

•  Ta målingene til vindusprodusenten for å få de riktige vinduer for grov åpning.